Крипто анализатор предположи, че няколко индикатора с висока времева рамка

...
Крипто анализатор предположи, че няколко индикатора с висока времева рамка
Коментари Харесай

Мечият пазар за Биткойн приключи и цената неизбежно ще скочи според крипто анализатор

Крипто анализатор допусна, че няколко знака с висока времева рамка демонстрират края на мечия пазар на Биткойн (BTC) и подсказват за идна възходяща наклонност.

Анализаторът, прочут като “ ” осведоми, че актуалната обстановка на Биткойн отразява прелюдията към бичите пазари от 2016 година и 2020 година

TechDev илюстрира тази теза, като показа графика, включваща месечни свещи, ленти на Болинджър и спомагателен знак, показващ логаритмичната широчина сред лентите по отношение на 200-месечната пълзяща междинна.

Графиката наподобява допуска, че лентите на Болинджър на Биткойн, които мерят относителната волатилност, са се свили задоволително, с цел да подскажат евентуален пробив нагоре.

Той акцентира, че както Биткойн, по този начин и алткойн пазарът по едно и също време се борят за пробив. Анализаторът прави паралел сред Биткойн и ОТHORS – графика, проследяваща комбинираната пазарна капитализация на всички криптовалути без BTC и Етериум (ETH).

Според оценката на трейдъра BTC е открил опора при започване на нескончаем бичи напредък, до момента в който OTHERS е пробил предходна опозиция.

По-рано тази година TechDev означи, че Биткойн е удостоверил “ ” – предвестител, който предвещаваше всеки от четирите исторически най-високи растежа на Биткойн за всички времена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР