Крипто анализатор, който точно предсказа дъното на Биткойн през 2018

...
Крипто анализатор, който точно предсказа дъното на Биткойн през 2018
Коментари Харесай

Етериум: Цената е позиционирана за възход през следващите месеци според анализатор

Крипто анализатор, който тъкмо предсказа дъното на Биткойн през 2018 година, счита, че Етериум (ETH) ще означи забележителен растеж през идващите месеци.

Търговецът, прочут като “ ” показа графика, показваща къса промяна за ETH, последвана от планувано нарастване на цената до близо $2,400.

Bluntz гледа на евентуалния спад като на опция за придобиване на повече ETH преди предстоящото му повишаване. Той предлага да се обмислят покупки под $1,720 в границите на посочената времева рамка.

Друг търговец, прочут като “ “, показа сходна вероятност за Етериум. Той показа, че ETH сполучливо се задържа в зоната от $1,400-$1,500, което съгласно него е забележителна опция за покупка. Също по този начин той изрече подозрение по отношение на вероятността ETH още веднъж да падне под $1,500.

Въпреки това CrediBULL Crypto чака оттегляне преди продължение на възходящия тренд. Мнозина в общността следят придвижване към границата от $2,000, само че той допуска, че ETH може първо да допре $1,700, преди да се насочи в тази посока. Анализаторът призна също, че в случай че Биткойн продължи възходящата си траектория, предстоящото оттегляне при Етериум може да не се материализира толкоз мощно.

Той добави, че в случай че Биткойн продължи да се повишава, може да е по-трудно да се следи плануваното оттегляне при ETH. Тази оценка зависи от догатката, че в близко бъдеще Биткойн може да преживее оттегляне в ниска времева рамка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР