Криминалният психолог Росен Йорданов коментира, че Държавна сигурност е връзката

...
Криминалният психолог Росен Йорданов коментира, че Държавна сигурност е връзката
Коментари Харесай

Държавна сигурност е връзката между Алексей Петров, Васил Божков и Васил Терзиев

Криминалният психолог Росен Йорданов разяснява, че Държавна сигурност е връзката сред Алексей Петров, Васил Божков и Васил Терзиев.

„ Васил Божков има присъда още по социалистическо време и е обвързван с Държавна сигурност като е вербуван. Алексей Петров е бил от Държавна сигурност, а Васил Терзиев има този свръхестествен бекграунд. Нещата се случват през Дълбоката страна и благодарение на братските съветски служби, където са същинските връзки на Васил Божков, на родителите и околните на Васил Терзиев, а до известна степен и на Алексей Петров, въпреки че той се опитваше да играе и с Израел “, съобщи той в изявление за filternews.bg.

„ Васил Терзиев е просто пряк претендент на Държавна сигурност. С ангажимента дали можем да носим виновността на бащите и на дедите си? Да, можем. Ако ти в действителност се срамуваш, няма да се кандидатираш. А в миналото, твоят внук, правнук, може би ще може. Но не ти самият, когато връзките и контактите на татко ти, на дядо ти са в близост и ти да искаш да се преродиш. Всичко това е подчинено на следващото преразпределение на ресурса на Дълбоката страна, тези родове ще изискат публично властта посредством своите пионки и назначени милионери “, съобщи психологът. 

Според него Ваня Григорова е доста по-дясна и по-легитимна кандидатура от Васил Терзиев, нищо че съставлява левите сили.

По думите му Румен Радев е трансформирал президентската институция в в деен опозиционен фактор, което въобще не е въображаемо от нашите конституционалисти.

„ Първо, в етично, морално и идеологично отношение този човек се родее с други полезности, които не са на Запад, а са на Изток. Идейната му закваска е такава. Той е надълбоко институционализиран, развил фатмашки нрав и няма по какъв начин да се отърве от него “.

Президентът, съгласно Росен Йорданов, е бил назначен с поддръжката на един неприятелски, непознат разследващ център.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР