Криминалистите си дават ясна сметка, че обединението на Чопи и

...
Криминалистите си дават ясна сметка, че обединението на Чопи и
Коментари Харесай

Синът на Ицо Папата прави банда с Джуката

Криминалистите си дават ясна сметка, че обединяването на Чопи и Джуката е за завземане на нови наркотеритории в София, където все още господстват противникови групировки. Ако алчността им излезе отвън надзор, предсказанията на антимафиотите за нова гангстерска война безспорно ще се осъществен.

 

Неотдавна стана ясно, че Паруш Парушев – Паро Боксьора и 38-годишният Виктор Боцев – Джуката, раздават нелегално бързи заеми против колосална 100%-ва рента. Запознати настояват, че бандата на Паро Боксьора работи с противозаконен франчайз на финансова институция, чийто лиценз е владеене на Ловчо от Перник.

 

Освен Боксьора и Джуката в лихварската тайфа влизат Валерия и мъжът й, а панделка на разбойническата бригада поставя Пешо Малкия, прочут в „ Люлин “ като лице, татуирано цялото в кръстове. Сега към въпросната тайфа хубостници се включил и Чори, чиито бизнес ползи нормално се разгръщат върху дрогата и плътския бизнес.

 

Любомир Върбанов е спряган за началник на незаконна тайфа, въртяла обществени домове в София, Пазарджик и Плевен. В столицата ромите тарикати държали най-малко пет бардака наоколо до НДК, както и в по-отдалечени цигански квартали.

 

Макар Любомир да е с над 10 престъпни регистрации, досега не е лежал зад решетките. Циганският благородник Чопи е прославен с първокласния си метод на живот и скъпарските си коли, макар че няма и ден трудов стаж. Именно това предиздвикало проверяващите да стартират да нищят от кое място мургавелкото може да си разреши това благоденствие. Така научили, че се занимава с дрога и жрици на любовта.

 

В един миг бащата на Чопи – Ицо Папата си беше повярвал до там, че се представяше за началник на циганския съд – мешерето. Той е чест клиент на правораздаването. Засега Папата е на независимост, откакто излежа 6-годишна присъда за изнудване на ексшефа на Гражданска отбрана – ген. Никола Николов. Папата бе изискал от генерала 165 000 евро като го заплашил с компромати. Върбанов претърпя и няколко атентата.

 

През февруари 2007 година, той бе прострелян в столичния кв. „ Обеля “. При все, че бе улучен с три патрона в главата и гръдния панер, и бе в кома в продължение на два месеца, той оживя.

Две години по-късно бе причакан в ж.к. „ Надежда “, само че патроните единствено го одраскаха.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР