Крилото на Уест Хам Пабло Форналс сподели очакванията си за

...
Крилото на Уест Хам Пабло Форналс сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Пабло Форналс: Напълно спокойни сме преди финала с Фиорентина

Крилото на Уест Хам Пабло Форналс показа упованията си за идния край в Лигата на конференциите с Фиорентина в сряда. Той съобщи, че всички в тима са изцяло спокойни и няма никакви непотребни нерви. За това е оказал помощ и лагерът, който отборът организира в Португалия.

" Въобще не сме нервни. Вече нямам самообладание да отидем в Прага и да пристигна време за финала. Мисля, че работата, която свършихме в седмицата след края на сезона, бе доста потребна. Лагерът в Португалия бе положителен и след няколко дни отмора треньорът ни оказа помощ да презаредим батериите. В събота се възползвах от шанса да се прибера до Испания, с цел да видя фамилията си, да бъда с родителите си и да прегърна сина си за последно. Всички в клуба са разчувствани, тъй като на този край се гледа като на повратна точка, изключително след слабия сезон в Премиър лийг. Може би поради всичките премеждия, в този момент почитателите и играчите чакаме този край с възторг и прохлада ", съобщи Форналс пред " Апелативен съд ".

Той разяснява и миналия сезон, признавайки, че той не бе добър нито персонално за него, нито за клуба.

" Това бе четвъртият ми сезон тук. В началото играех доста, само че този сезон - може би поради моята неприятна форма, както и поради положителното показване на съотборниците ми - не играх задоволително и не записах минутите, които имах преди. Но аз си оставам упорит и в никакъв случай не се отхвърлям. Сезонът не бе елементарен, само че в случай че спра да се замисля, съзнавам, че не всичко се върти към мен и би трябвало да очаквам своя късмет. Нещата се развиха добре за мен и в последните седмици още веднъж започнах да играя повече. Четири години е дълго време. Дойдох тук, откакто бях на европейското до 21 години. Изиграл съм доста мачове и доста минути в Премиър лийг и това ще остане вечно с мен. Мога да кажа, че не се провалих след шест месеца, имах своите моменти, станах татко тук, ожених се тук... за мен времето в Уест Хам е положително ", добави испанецът.
 Уест Хам уволнява Мойс, в случай че не завоюва финала против Фиорентина Уест Хам уволнява Мойс, в случай че не завоюва финала против Фиорентина
Той разяснява и упованията си за бъдещето.

" Това е последната година от контракта ми и очаквам от клуба да решат какво да вършат. Разбирам, че през днешния ден не е най-подходящият миг за сходни диалози. Нека забележим какво ще стане на финала и ще приказваме ", сподели крилото.

Накрая футболистът показа и усещанията си от мениджъра Дейвид Мойс.

" Той е треньор с ясни хрумвания, който знае какво желае от тима и умее да го съобщи на нас в последните три и половина години. И ето, че сме на край в Лигата на конференциите ", приключи Форналс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР