Крилото на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор даде интервю за нигерийската медия

...
Крилото на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор даде интервю за нигерийската медия
Коментари Харесай

Отабор: Разликата между българския и английския футбол не е голяма

Крилото на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор даде изявление за нигерийската медия Eagles Tracker, което беше разграничено на две елементи. Вчера беше оповестена и втората, в която Отабор приказва за българското състезание, обичаните си футболисти и огромната си фантазия на терена.

“Лигата в България е тежка, само че разликата с Англия не бих споделил, че е огромна (б.р. - Отабор е играл във втора и трета дивизия на Острова). Футболът си е футбол на всички места. Добре е в България да имаш здрава физика, това оказва помощ в мачовете. Най-силно усещане ми вършат страхотните почитатели. Те се интересуват 24 часа, 7 дни в седмицата от тима. Подкрепят, обичат те, супер са”, сподели Отабор.

“Най-любимият ми състезател изобщо е бразилският Роналдо. От нигерийците пък най-вече харесвах Джей Джей Окоча. Беше страховит, имаше превъзходен нюх и трикове. Възхищавам се и на Нванков Кану, който си е легенда”, добави Отабор.

Той насочи и обръщение към младите, които желаят да пробият във футбола: “Ако ви отрежат, не се предавайте, това не е краят на света. Мен са ме рязали, само че това не ме е спирало. Голямата ми фантазия е да играя с Нигерия на международно състезание и се надявам да стане факт”, сподели още крилото. efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Ботев (Враца) 0:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР