Крилото на Рилски спортист Алекс Симеонов каза какво мисли за

...
Крилото на Рилски спортист Алекс Симеонов каза какво мисли за
Коментари Харесай

Симеонов: Тъжно е, че няма фенове, в Ботевград атмосферата винаги е била невероятна

Крилото на Рилски състезател Алекс Симеонов сподели какво мисли за успеха на тима му над Балкан (Ботевград) с 80:87 в среща от НБЛ. Бившият състезател на първенците означи 13 точки и хвана 8 битки в дуела.
" Не започнахме по този начин, както ние чакахме. Балкан влязоха много надъхани в мача. С течение на времето се нагодихме към тяхната експанзия. Хубаво е да победиш в Ботевград, само че аз играех в Балкан и ми е малко тъжно, защото тук постоянно е имало невероятна атмосфера и е било прелестно да се играе, когато е цялостна залата. За жал, такава е обстановката. За нас успеха е значима, една от многото. Имаме още срещи с тях, най-вероятно и за Купата. Дано се срещнем и за ФИБА Къп. Хубава победа за нас.

Всеки тим има проблеми. Няколко момчета бяхме с националния тим, не тренирахме в цялостен състав по-късно. След това някои момчета упражняваха, някои - не. Нагаждаме се към сложната обстановка. Малко е ненормално, тъй като нямаме подготвителен темп.

Срещу Левски влязохме извънредно прочувствено в мача. Искахме да се потвърдим пред нашата аудитория и да ги бием още в първата част, само че те са класен състав и това ни изигра неприятна смешка. Сега играем по-умно и по-агресивно в отбрана, разпределяме си фауловете и точките, тъй че това е нещо, за което работим и ще продължаваме да работим "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР