Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки е поредният футболист на шампионите,

...
Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки е поредният футболист на шампионите,
Коментари Харесай

Джоди Лукоки остава в "Лудогорец" до 2020 г.

Крилото на " Лудогорец " Джоди Лукоки е следващият футболист на първенците, който удължава контракта си. Конгоанецът с холандски паспорт остава в тима до 2020 година, оповестиха от клуба. " Една от звездите в тазгодишното издание на Лига Европа завърши договарянията с управлението на първенците и подписа новия си договор ", гласи известие на уеб страницата на " Лудогорец "

Лукоки дойде в клуба през лятото на 2015 година, когато беше платен за 1.1 млн. евро от холандския " Цволе ". От тогава крилото има 62 мача за " Лудогорец " във всички шампионати, в които е означи девет гола и е дал девет асистенции. Едва от този сезон обаче Лукоки получава късмет да играе като титуляр.

Той осъществя четири гола в 10 мача от Първа лига през акцията и се разписа при триумфа с 2:1 над " Хофенхайм " в Лига Европа. След удар на Лукоки се стигна и до автогола на Раул Силва в последния мач на отбора с " Брага ".

" Щастлив съм в " Лудогорец ". Вярвам, че мога да дам още доста на клуба, с цел да реализира още по-големи триумфи ", съобщи Лукоки пред формалния уебсайт на " Лудогорец ".

В последните седмици нови контракти с тима подписаха и двамата крайни бранители Натанаел и Сисиньо, които също подписаха до лятото на 2020 година Общото сред тримата е, че актуалните им контракти бяха единствено до края на този сезон.

Дългосрочно привързан с " Лудогорец " е и звездата Марселиньо. В края на акцията обаче изтичат договорите на Клаудиу Кешеру, Върджил Мисиджан, Светослав Дяков, Георги Терзиев и Козмин Моци.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР