Крилото на Лудогорец Адриан Попа си е поставил сериозни цели

...
Крилото на Лудогорец Адриан Попа си е поставил сериозни цели
Коментари Харесай

Новата звезда на Лудогорец призна кой му е помогнал за трансфера

Крилото на Лудогорец Адриан Попа си е сложил съществени цели с екипа на разградчани. Румънецът изпраща най-тежката година в кариерата си и се надява травмите към този момент да са зад тила му. 30-годишният нападател е удовлетворен, че в новия си тим ще има трима свои сънародници - Клаудиу Кешерю, Козмин Моци и Драго Григоре. Тяхното наличие в Лудогорец е измежду главните аргументи Попа да одобри офертата на " орлите ".

" Вече ще съм по-близо до дома, а също така чакам да играя постоянно. Да не забравяме, че моят добър другар Кешерю е в Лудогорец и имаше огромна роля за това да мина в отбора. С Моци и Григоре също се познаваме ", сподели Попа пред медиите в родината си.

Румънецът беше преотстъпен на Лудогорец до края на сезона от британския втородивизионен Рединг, само че упоритостта му е да подпише непрекъснат контракт с клуба от Разград.

" Искам да станем първенци и да спечелим Купата на България. Ако бъде задействана откупната уговорка и остана в Лудогорец, се надявам да се класираме за групите на Шампионската лига. Разбира се, за мен е значимо и да се върна в националния тим ", сподели някогашната звезда на Стяуа.

Попа за последно игра за Румъния през септември 2017 година в международната подготовка против Армения. Тогава селекционер на северните ни съседи беше Кристоф Даум, а неговият правоприемник Козмин Контра още не е пращал повиквателна на крилото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР