Крилото на Леванте Жасон отказва да поднови договора си и

...
Крилото на Леванте Жасон отказва да поднови договора си и
Коментари Харесай

Севиля отмъква нападател на Леванте

Крилото на Леванте Жасон отхвърля да възобнови контракта си и съвсем несъмнено ще бъде продаден, осведомят медиите в Испания. 24-годишният бързак впечатлява от началото на сезона, въпреки че има единствено 1 гол в Примера дивисион. Той към този момент е привлякъл интереса на Севиля, а също така с наслада би се върнал в родния Депортиво Ла Коруня, само че единствено в случай, че галисийци завоюват промоция за елита.

Договорът на Жасон е до лятото. От Леванте не желаят да рискуват да го изтърван без пари и се ослушват за предложения. На този стадий любимец за подписа на офанзивния футболист наподобява Севиля.

#Sevilla in pole position to sign #Levante winger Jason and have their eye on a number of other targets, including #FCBarcelona's Munir El-Haddadi https://t.co/B5QxaXxxGv pic.twitter.com/Wnw10BVP5v
— footballespana (@footballespana_) 28 декември 2018 година На " Рамон Санчес Писхуан " са набелязали и други двама играчи - халфа наа Валядолид Рубен Алкарас и крилото на Жирона Порту. Двамата са мечтани персонално от старши треньора Пабло Мачин, който ги познава от взаимната им работа в Жирона.

Севиля може да притегли и Мунир Ел Хадади от Барселона, който също ще стане свободен сътрудник през лятото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР