Кремъл заяви, че хората без имунизация или имунитет срещу COVID-19

...
Кремъл заяви, че хората без имунизация или имунитет срещу COVID-19
Коментари Харесай

Кремъл: Неимунизираните срещу COVID-19 ще са с ограничени възможности за работа в Русия

Кремъл съобщи, че хората без имунизация или имунитет против COVID-19 няма да могат да работят на всяко работно място в Русия, и добави, че те може да станат обект на дискриминация, съобщи ТАСС.

„ Реалността е такава, че неизбежно ще се стигне до дискриминация. Хората без имунизация или имунитет няма да могат да работят на всички места. Не е допустимо. Това ще съставлява опасност за тези към тях ", сподели пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Във вторник президентът Владимир Путин предизвести, че ситуацията с ковид в някои съветски райони се утежнява. На този декор управляващите започнаха да пропагандират концепцията за постоянни реимунизации за да спрат внезапното нарастване на новите случаи на заразяване.

Песков заяви, че Кремъл поддържа новите ограничения на московския кмет Сергей Собянин против разпространяването на ковид в съветската столица. Освен че още веднъж има възбрана за всеобщи събития, от 28 юни се планува заведенията за хранене и кафенетата да бъдат посещавани единствено от хора, които са се ваксинирали, преболедували COVID-19 през последните шест месеца или с негативен PCR тест.

За изтеклите 24 часа Русия е отчела 546 смъртни случая, свързани с ковид, най-големия регистриран брой за денонощие от февруари. Също за миналото денонощие са открити и 16 715 нови случая на заразяване, което демонстрира, че фрапантното покачване на заболеваемостта, което съгласно управляващите се дължи на новия вид „ Делта “ на ковид, продължава.

Властите се пробват да накарат хората да се имунизират. Те оферират на тези, които го създадат, благоприятни условия да завоюват нов автомобил или жилище, и заплашват други, които не го създадат, със загуба на приходи и уволняване.

В петък Кремъл съобщи, че нарасналата заболеваемост се дължи на нежеланието на хората да се имунизират и на " нихилизъм ".

Русия утвърди четири ваксини локално произвеждане и продаде дози от флагмана на имунизациите си " Спутник V " на доста непознати страни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР