Крайният срок за подаване на документи за картотекиране на крайно

...
Крайният срок за подаване на документи за картотекиране на крайно
Коментари Харесай

Изтича срокът за кандидатстване за общинско жилище

Крайният период за подаване на документи за картотекиране на извънредно нуждаещи се от общински жилища лица изтича на 30 ноември, напомня Община Сливен. Това е според Наредбата за изискванията и реда за определяне жилищните потребности на жители, настаняване чартърен и продажба на общински жилища. Лицата, които са към този момент картотекирани по реда на същата Наредба, според член 10, ал.4 и ал.5, също подават всяка година нова декларация.

В листата на извънредно нуждаещи от общинско жилище няма да се включат лица, които не са подали заявления, съпроводени със съответните документи по чл.5 от Наредбата, годишно - от 1 септември до 21 декември.

При смяна на данните по съответните заявления по пример през настоящата година, жителите и техните фамилии, са длъжни в едномесечен период да подадат документално съобщение.

Списък с нужни документи за кандидатстване за общински жилища като извънредно нуждаещи се могат да бъдат получени в Центъра за административно обслужване – на партера на Община Сливен, всеки работен ден – от 8 до 17 ч.

В прикачените по-долу файлове се съдържат заявката и декларациятачл. 7, алинея 1 от Наредбата за изискванията и реда за определяне жилищните потребности на жители, настаняване чартърен и продажба на общински жилища.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР