Краят дойде! Благой Георгиев вече не е с Полина, предстои

...
Краят дойде! Благой Георгиев вече не е с Полина, предстои
Коментари Харесай

Тъстът на Благо Джизъса: Ако го видя някъде, ще му избия изкуствените зъби!

Краят пристигна! Благой Георгиев към този момент не е с Полина, следва бракоразвод. Бракът им продължи едвам няколко месеца, само че младата младоженка не можа да елементарни флиртовете на мъжа й с Татяна в „ Сървайвър ”.

Благо се прави на афектиран, тъй като съгласно него с нищо не е предизвикал сходно държание от жена си. Най-бесен от всички обаче е неговият тъст Христо. Той се заканвал, че единствено да го види още веднъж във Велинград, ще стане ужасно.

„ Аз й споделях още преди сватбата, че този мъж не може да бъде правилен, само че не искаше да ме чуе. Какво да върша, одобрих го като роден наследник, хранех го, гледах го съвсем година, а той по какъв начин постъпи с моето дете. Ако го видя отново някъде из града, не отговрям, може да му избия изкуствените зъби ”, споделил пред другари таткото на Поли.

За разлика от него, майката на Поли Снежана още изначало приветствала тази връзка. Благо й се видял благонадежден, тъй като е доста религиозен и набожен, а подобен човек не може да е неприятен, смятала тя. Сега обаче горчиво съжалявала за грешката си.

Това е първата сериозна връзка на Благо, от която той излиза без дете. Преди това Христина му роди две, Есмер – едно и Златка Райкова – едно. Разводът му пък ще бъде под номер 2, защото преди Поли единствено с рускинята имаше подписан брак.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Благо Джизъса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР