Кръвопролитие в Гоце ДелчевВасил Мешанлията бил ударен с тухла по

...
Кръвопролитие в Гоце ДелчевВасил Мешанлията бил ударен с тухла по
Коментари Харесай

Прекратена любов завърши с убийство

Кръвопролитие в Гоце Делчев
Васил Мешанлията бил ударен с тухла по главата и след това заклан

Двама са задържани

Убийство след прекъсната любовна връзка бе осъществено в Гоце Делчев. 39-годишен мъж бе заклан на улица в града малко преди 2,05 ч.

Полицията била вдигната на крайник след известие на тел. 112, че на пътното платно на ул. “Полк. Борис Дрангов ” лежи мъж, а наоколо до него има тротинетка, с която той евентуално се придвижвал. Лекарите открили гибелта на Васил Василев, по прякор Мешанлията. По време на огледа станало ясно, че в шията му има прободна рана. Преди да бъде намушкан, мъжът бил ударен с тухла по главата. По-късно ножът, с който бил погубен Мешанлията, бил открит пренебрегнат на прилежаща улица.

Няколко часа след кръвпролитието в рейс в София били арестувани млади жена и мъж, които са обвинени за гибелта на Мешанлията. Основната версия на криминалисти е, че до убийството се стигнало, откакто преди време дамата е имала връзка с Васил, само че се разделили. Той обаче продължавал да упорства да са дружно. Така във съдбовната вечер се стигнало до скандал.

Днес се появи и версия, че до закононарушението може да се е стигнало поради опиати. От прокуратурата и полицията отхвърлиха коментар, защото към момента се работело по случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР