Краткосрочните притежатели на Биткойн (BTC) изглежда се въздържат да продават

...
Краткосрочните притежатели на Биткойн (BTC) изглежда се въздържат да продават
Коментари Харесай

Kраткосрочните Биткойн бикове отказват да продават: Каква е причината?

Краткосрочните притежатели на Биткойн (BTC) наподобява се въздържат да продават своите дялове на фона на продължаващата застоялост на крипто пазари.

В неотдавнашна презентация в YouTube от аналитичната компания Glassnode се задълбочиха в съотношението на риска от продажба на Биткойн от краткосрочни притежатели – метрика, предопределена да оцени количеството BTC, което е било местено през последните пет месеца.

Тази метрика пресмята комбинираната сума на облагите и загубите, осъществени посредством транзакциите във веригата в границите на този интервал от време и я разделя на осъществената горна граница – показване на цената на всеки Биткойн по време на последното му придвижване, а не на актуалната му пазарна стойност.

Glassnode означи, че в по-голямата си част краткосрочните притежатели поддържат своите активи, без да се ангажират със обилни разноски в този миг. Това важи без значение от това дали тези притежатели са в печеливша позиция или са придобили своите BTC при пик на цените.

Лентите на Болинджър (BB) са механически знак, употребен за оценка на съмненията на цените и волатилността на даден актив за избран интервал от време.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР