Кръстьо Врачев и Димитър Гюрев са кандидатите на ПП Възраждане

...
Кръстьо Врачев и Димитър Гюрев са кандидатите на ПП Възраждане
Коментари Харесай

„Възраждане“ обяви кандидатите си за кметове на Асеновград и Карлово

Кръстьо Врачев и Димитър Гюрев са претендентите на Политическа партия " Възраждане " за кметове на общините Карлово и Асеновград. Това оповестиха от партията на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Пловдив.

От " Възраждане " желаеме да сменим философията на общините, тъй че да върнем ръководството в ръцете на хората посредством локални референдуми, уточни Стоян Таслаков, който е претендент на партията за кмет на Стамболийски. Той уточни, че имат огромни упования за резултатите и съгласно анализите им доста от претендентите на " Възраждане " ще доближат до балотаж, а представителството на партията в Общинските препоръки ще е огромно.

Назначават сe 265 общински изборни комисии

Причината по думите му е, че партиите, които вземат участие в " сглобката " за държавно управление, са претърпели срив. Притеснява ни това, че в доста дирекции на Министерство на вътрешните работи смениха шефовете, което не е инцидентно, разяснява Таслаков в отговор на въпрос за честността на идния локален избор. Подобряването на здравното обслужване и аптечната мрежа, градският превоз и храненето в детските заведения в обитаемоте места на община Карлово, са измежду главните цели на Кръстьо Връчев.

Кандидатът за кмет на Асеновград уточни като бъдещи проекти битката с презастрояването на вътрешността на града, по-добро ръководство на общинските парцели, възстановяване на градския превоз и повече площадки за спорт за младежите в града.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР