Кръстаич е женен за любимата си Любица. Двамата се запознават,

...
Кръстаич е женен за любимата си Любица. Двамата се запознават,
Коментари Харесай

Кръстаич се фука със секси половинка

Кръстаич е женен за обичаната си Любица. Двамата се срещат, когато той е футболист на Партизан и от този момент са дружно. В Сърбия тя е „ врло лепа “, и е изрично е в Топ 3 на най-красивите половинки на треньорите по време на международното в Русия.

Любица, която подари брачна половинка си с три деца, към този момент е ѝ баба. Тя обаче постоянно обича да провокира със своите фотоси от фитнеси, както и с татуировките си. Има няколко на тялото си, само че най-ефектни са тези на едната ръка, каквито има и Пауло Дибала. Младен и Любица рядко се появяват на обществени места дружно.

„ Ожених се, тя забременя. Чудех се какво ми идва на главата, тъй като тогава карах „ Юго “ (марка автомобил „ Застава “) на погашение, а бях платил единствено 2 вноски. Успокоих се и заиграх добре, когато пристигнаха в джоба ми парите от Германия. Децата се возиха в джип “, разкрива Кръстаич пред „ Моцарт спорт “.

има и различен бизнес, с изключение на футбола. Той е производител на ракия. Напитката се споделя " 1924 " и даже към този момент печели интернационалните състезания.

Футболната брачна половинка пък въобще не си трае, когато медиите атакуват или подлагат на критика Младен. „ Младен също е от плът и кръв. За разлика от доста хора в него има същинска пристрастеност “, споделя тя за своя обичан.

„ Младен не е нощна птица. Харесва да бъде в компания, само че в Германия се събираше най-вече със сърби. Музиката е неговата обич. Обича да пее. Прави го даже на концерт на Миле Китич “, хвали го Любица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР