Красотата е много субективно понятие. Както казва Оскар Уайлд, тя

...
Красотата е много субективно понятие. Както казва Оскар Уайлд, тя
Коментари Харесай

Как да привлечем мъж: Тайни, с които ще станете неустоими за силния пол

Красотата е доста субективно разбиране. Както споделя Оскар Уайлд, тя е в очите на този, който я вижда. И въпреки всичко, някои дами се възприемат като доста привлекателни! Какво имат те? Прекрасна фигура и черти на лицето? Не. Съвсем за друго става въпрос. Докато физическата хубост е въпрос на гени, другите качества, с които неустоимо можем да притеглим мъжете, сме изцяло в положение да култивираме и сами.

Но преди този момент би трябвало да си помислете добре към кого ще насочите напъните си? Кои съответни представители на мощната половина желаете да привлечете?

И също по този начин да си отговорим на въпроса, какво чакаме от бъдещата си връзка с мъжа?

Ако имате потребност просто от лек флирт, държанието ви би трябвало да е едно, в случай че сте се устремили към дълготрайна връзка, тогава би трябвало да се държите по напълно друг метод. Ето и препоръките на психолозите.

Индивидуалност

Ако се пробвате да имитирате своите идоли, то значи се пробвате да се откроите от тълпата. Но в случай че задачата ви е да привлечете мъж в живота си, би трябвало по някакъв метод да координирате трансформацията си с неговите възгледи за живота и личността му изобщо. Помислете върху това и ще намерите верния метод да покажете от една страна своята характерност, а от друга – да го впечатлите и очаровате изцяло!

Грижа за външния тип

Не забравяйте да добавите процедури, които ще ви оказват помощ да поддържате здрав и хубав външен тип. Ако нямате време да си извършите маникюр и педикюр, да подстрижете косата си, да оформите веждите си, това не е добре. Следва да вършиме нещо за себе си всеки ден, по този начин резултатът няма да закъснее: напълно скоро ще се превърнете в добре поддържана, очарователна жена, която всеки мъж би желал да има до себе си.

Доверие

Не бъркайте доверието със самочувствието. Не единствено би трябвало да се убеждавате, че сте най-очарователната и привлекателна, само че и в действителност да вярвате на това изказване. Потърсете опция да разнообразите живота си с в действителност потребни неща, а не се поддавайте на празни занимания.

Научете се не просто да мечтаете, а да вършиме това, което ще ви води на прав път – да дадете опция на Съдбата да ви води по най-хубавото за вас.

Възхищавате ли се на тези, които практикуват бънджи скокове? Намерете клуб за рискови спортове и пробвайте. Наистина ли желаете да си намерите забавна работа? Не чакайте, а търсете интензивно. След като научите нещо ново, вие освен ще придобиете усещания, само че и ще нови умения и познания. Това значи, че ще имате защо да говорите с индивида, който харесвате.

Женственост

Култивирайте прелест, отмереност на придвижванията, мекост на погледа. Съветът на психолозите е следният: когато погледнете мъжа, не го предизвиквайте, а покажете, че го харесвате и сте подготвени за разговор.  Не се смейте жестоко, не ругайте.

Най-важното в една връзка е постоянно да се отнасяте с почитание към колегата. Целите се реализират най-лесно с милувки и благи думи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР