Красиви рокли, съблазнителни деколтета, ярък грим и перфектна коса –

...
Красиви рокли, съблазнителни деколтета, ярък грим и перфектна коса –
Коментари Харесай

Няколко особености на жената, от които мъжете губят ума си

Красиви рокли, съблазнителни деколтета, ослепителен грим и съвършена коса – всичко това, несъмнено, са част от оръжията, с които дамите покоряват представителите на мощния пол.

Сега ще ви разкажем с какви естествени и чисти физически оръжия в действителност може да плените всеки мъж. Има неща, които са просто характерности на тялото, които безусловно влудяват мъжете и тогава изобщо не са ви нужни 10 см. токчета. Ето ги и тях

Висок глас

Високият женски глас е хубав и секси, също така е научно потвърдено, че дамите, които го имат, имат в организма си по-високо наличие на естроген (женския хормон). Колкото по-слаб е гласът на една жена, толкоз по-крехка и дребна наподобява тя.

Дупе

Няма мъж, който да е апатичен към тази точка на дамите. Анкети демонстрират обаче, че тук не играе роля размерът му, а отклонението от гръбначния дирек. Идеалният му ъгъл от гръбнака е 45 градуса. Точно по този начин, за мъжете това е най-съблазнителният и секси гъз.

Дълга коса

Мъжете избират дамите да имат дълга, здрава и блестяща коса, защото точно положението й може да опише доста за притежателя й. Колкото по-правилно се грижи за себе си една жена и колкото по-правилно се храни, толкоз по-силна и витална ще наподобява косата й.

Миризма

Мирисът на всеки човек е неповторим. Той се образува от феромони и по този начин привличаме сътрудници, написа jenata.blitz.bg. Някои учени считат, че по-издържливи са връзките, основани въз главно на сходството на феромоните на сътрудниците.

Естественост

Една жена е красива, когато е естествена. Силният грим, несъмнено, може да се употребява в някои обстановки, само че въпреки всичко е хубаво дамата да бъде спо-малко грим, елементарна прическа, непретенциозно, само че елегантно облекло. Тогава ви подсигуряваме, че никой мъж няма да може да ви устои.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР