Гледка на ръждива тръба в прибоя на плажа на Св.

...
Гледка на ръждива тръба в прибоя на плажа на Св.
Коментари Харесай

Торпедо ли е това? Варненци се разтревожиха от ръждива тръба на плажа

Гледка на ръждива тръба в прибоя на плажа на Св. Св. Константин и Елена стресна много варненци. Мнозина се уплашиха, че на метър от брега се появило торпедо. Кадри от мястото се появиха в сряда в групата във Facebook „ Варна ” и провокираха неспокойствие измежду варненци.

Според някои, на фотосите, оповестени от Деян Мончев, в действителност се вижда торпедо, само че без заряда в предната му част. Други разясняват, че в случай че това е правилно, торпедото е от Първата или Втората международна война, а не ново.

От мненията излиза наяве, че много хора са видели металния обет още в събота по време на разходка. Мнозина допускат, че и оповестените фрагменти са от този ден.



Участници в групата описват, че на мястото са извикани сапьори, след което „ казусът е решен ”.

Най-вероятно тръбата въобще не е торпедо, само че страхът е предиздвикал хора, които са я видели да стърчи на плиткото са се уплашили. Официална информация за открит арсенал на това място липсва.

Припомняме, че предишния вторник, 14 май по време на образователно корабоплаване моторен катер на Военноморски сили откри мина на 2 благи в морето в региона на Паша дере. Мината беше унищожена с следен гърмеж във вътрешността в морето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР