Красивата Шенън Ирк от Минесота е на 29-годишна възраст и

...
Красивата Шенън Ирк от Минесота е на 29-годишна възраст и
Коментари Харесай

Много гореща моделка, бивш войник от американския флот, смая всички с ослепителния си сексапил и стана хит в мрежата

Красивата Шенън Ирк от Минесота е на 29-годишна възраст и покори хиляди свои почитатели в обществената мрежа със спиращите дъха фотоси като модел. Много забавен факт в нейната биография е влизането й в редовете на морския флот, когато е на 19 години. Тя извършва своите армейски отговорности за 4 години, само че по-късно взема решение да се посвети единствено на кариерата на модел, осведоми " Дейли Мейл ". " Работя като модел, тъй като боготворя да се фотографирам и се усещам прелестно. В никакъв случай не го върша за пари или пък, с цел да получа по-примамливи оферти за сватба ", обяснява Шенън.



Бившият боец от флота изяснява пред изданието, че едно от най-големите удоволствия за нея е когато получава известия, в които разнообразни хора й пишат, че се въодушевяват от нея.



" Много желая да покажа на девойките, че могат да вършат и да бъдат всичко, което пожелаят, в случай че работят и се занимават в действителност съществено. Тогава за тях няма да има никакви загради ", споделя горещата моделка.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР