Красимир Каракачанов, ФейсбукВчера научихме официално това, за което вече се

...
Красимир Каракачанов, ФейсбукВчера научихме официално това, за което вече се
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Мижитурки и негодници унищожават България!

Красимир Каракачанов, Facebook

Вчера научихме публично това, за което към този момент се приказва от две седмици – България ще получи позволение за въздушен Шенген, в случай че се съгласи да ѝ бъдат върнати незаконни емигранти от Европа!

Научихме „ положителната “ вест от австрийския министър на вътрешните работи Герхард Карнер. Той разгласи три условия. Най-нахалното е третото: „ България и Румъния да одобряват бежанци, търсещи леговище, изключително от Афганистан и Сирия. “. И още: „ Въздушен Шенген ще има единствено когато трите условия бъдат изпълнени. “. Тоест, получаваме „ благодеянието “ не незабавно, а някъде в бъдещето, когато бъдат изпълнени изискванията. Кога в миналото? Вероятно когато се напълним с незаконни мигранти и България замязя на Кабул или линията Газа!

Всъщност така наречен „ въздушен Шенген “ не е никакво разрешаване на въпроса. Това единствено ще облекчи пътуващите на екскурзия до Европа български жители. За сухопътния Шенген, който тормози българския бизнес и му нанася финансови загуби, изобщо не се разяснява.

Правителството се опита да се покрие с безмълвие и единствено дежурните им „ специалисти “ и обслужващите ги медии се пробват да ни замазват очите с нелепи пояснение, че нищо ново не се е случило, а в действителност България по този начин или другояче е длъжна съгласно Дъблинските съглашения от 2013 година да приема тези незаконни мигранти, които са хванати и регистрирани, когато са прекосявали незаконно нашите граници на път за Европа.

Но нещо доста значимо се пропуща от изказването на австрийския министър. Той съобщи буквално: „ Да одобряват назад бежанци, изключително от Афганистан и Сирия – това са изискванията, по които към този момент се договорихме. “!!!

Тоест Денков и Габриел към този момент са се съгласили. Неслучайно всичко това се случва сред коледните и новогодишните празници, Народното събрание е разхлабен във почивка, жителите честват и се са разбягали по курорти, вили, села и в чужбина. Всичко ще мине сред ракията, киселото зеле, чалгата и фойерверките - ей по този начин, апропо. Тези, които се усетят, ще теглят по една ругатня на държавното управление и Австрия, само че отново по този начин апропо.

Всъщност виновността не е в Австрия. На нея просто ѝ е отредена ролята на неприятното ченге. На Австрия и Холандия. Но след спечелването на изборите от националиста Вилдерс в Холандия, който е евроскептик и няма да играе по свирката на Брюксел, фронтмен в този замърсен сюжет остава Австрия.

Защо споделям сюжет? Каква е играта на ултралибералите, ръководещи сега Европейския съюз от Брюксел? Западноевропейските страни се препълниха с араби, африканци и афганистанци. Само в Германия за последните 6-7 години те са над 3 млн. души. По неофициални данни за същото време в Европейски Съюз са нахлули сред 6 и 7 млн. незаконни мигранти и не престават да прииждат. Като прибавим и тези, пристигнали през последните 25-30 години, плюс поколението, което се е родило в Европа за това време, това са близо 20 млн. души. Хора, които не се интегрират, а се капсулират в гета, строят джамии, радикализират се и се включват във всевъзможни ислямистки организации, които тресат Европа с принуждение и атентати.

Европейските жители стартират да се разсънват и да противодействат, гласувайки през последните няколко години за националистически, популистки или искрено антибрюкселски настроени партии. В Унгария още веднъж завоюва Орбан, тази година го последва Словакия и Мелони и Салвини в Италия. Преди месец Вилдерс – в Холандия.

Социологията сподели, че на изборите през 2024 година в Австрия ще завоюва „ рисковата “ Партия на свободата, а в Германия - оповестената за дясна, нацистка и проруска Алтернатива за Германия. Пак съгласно социология, в случай че във Франция през днешния ден се проведат избори, антиглобалистката Марин льо Пен ще отвее либерала Макрон, а на пролет има избори за европейски парламент. Ето този боязън тресе глобалистите в Брюксел, че ще изгубят властта и привилегиите си, а не че Европа се трансформира в гето!

И каква е задачата? Да се отърват от незаконните мигранти, прехвърляйки ги към Източна Европа. Не да ги спрат! Друг да поеме горещия картоф. И това не е нова тяхна игра. Опитват се да го наложат през последните най-малко 4-5 години, базирайки се на така наречен Дъблински съглашения, солидарността в Европа и други сходни нелепости.

Казвам го най-отговорно като някогашен вицепремиер по сигурността, който се е сблъсквал с тези техни опити. Само че тогава тези номера не минаваха в България не тъй като Борисов беше срещу, не минаваха, тъй като националистите бяха в държавното управление и му бяхме декларирали на ББ, че ще го свалим с гръм и тропот, в случай че клекне на сходни претенции.

Сега, както виждаме, при „ евроатлантическата “ сглобка ББ е мирен като агънце и с комсомолски жар извършва задачките, сложени му от Брюксел и посолството, без да гъкне. Даже се престарава в угодничеството си към началниците! Да не забравяме, че външният министър Габриел, която е договаряла съглашението с Австрия, е от ГЕРБ.

Както на всички е ясно, нито Унгария, нито Полша, Словакия или Чехия ще одобряват да се наводнят с незаконни мигранти. За това най-удобна е България! Защото в този момент се ръководи от безусловно некадърни и безлични политици, които нямат достолепие да защитят страната си и българския народ, а на всичкото от горната страна са подвластни от личните си страхове и от възмездието, което им се поставя, и по тази причина са „ свалили насраните си гащи “ пред Брюксел!

А и България не е инцидентно определена. На фона на пренаселената Европа България е най-рядко обитаемата страна със застаряващо население, което всяка година понижава, младежите, които могат да окажат опозиция, емигрират в чужбина, а и страната се ръководи от чинно и безлично „ евроатлантическо “ държавно управление.

Какво ни чака? Първо ще стартират да ни връщат миналите през България афганистанци и араби, които са десетки хиляди, а незабавно по-късно ще ни трансфорат в буферна зона, в която ще бъдат настанявани идните талази от насочили се да се преселват в Европа милиони неканени посетители.

Аз задавам въпроса за какво България би трябвало да заплаща цената на идиотска западна политика в Близкия Изток, Африка и Афганистан. Ние, българите, ли направихме гражданските войни в Северна Африка, известни като „ Арабска пролет “?

Ние, българите, ли продължаваме да грабим ресурсите на черна Африка и сме докарали африканците до апетит и мизерно битие? И не на последно място – ние, българите, ли поканихме така наречен „ бежанци “ да дойдат в Европа? Ние или някогашната немска канцлерка Ангела Меркел!? Хайде тогава глобалистите в европейските столици да си заплащат греховете сами.

България би трябвало да каже ясно и мощно СТИГА! СТИГА на двойните стандарти и двуличието, СТИГА на униженията над българите и другите източноевропейци. СТИГА на унищожаването на християнска и национална Европа.

Но с цел да кажем СТИГА, би трябвало на първо време да почистим личния си двор, като изгоним - в случай че би трябвало и с камъни - негодниците от личния си български храм, които освен не пазят ползите на българския народ, само че са изправили България пред заплахата след няколко години да спре да съществува като дом за нашите деца.

Красимир Каракачанов,
някогашен министър на защитата и вицепремиер по сигурността

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР