Красимир Балъков ще получи изключително голяма власт в Етър, но

...
Красимир Балъков ще получи изключително голяма власт в Етър, но
Коментари Харесай

Балъков взима голяма власт в Етър

Красимир Балъков ще получи извънредно огромна власт в Етър, само че няма да е треньор на тима, написа „ Тема Спорт “. Начело на отбора от Велико Търново остава Станислав Генчев.

Бала ще заеме пост, който ще бъде дефиниран като състезателен шеф или като основен управител. Той ще има съществена роля в спортно-техническия развой, ще има последната дума по селекцията и подготовката на отбора.

Легендата на българския футбол ще седи и на треньорската пейка по време на мачовете. Не е изключено през пролетната част от шампионата треньорът Станислав Генчев да употребява неговия лиценз, а не както беше досега – този на Иван Вутов, който най-вероятно ще напусне.

Не е изключено да си тръгне и различен от асистентите на Генчев – Мирослав Иванов-Деко. Илиян Киряков и треньорът на вратарите Калоян Чакъров ще останат.

Официално новината за смяната при „ болярите “ ще бъде оповестена на следващия ден. За 13:00 часа в четвъртък е планувана конференция на стадион „ Ивайло “. Вчера Балъков е имал среща с част от клубната администрация на „ виолетовите “. Част от диалозите е била сделка, че именитият футболист ще може да напусне при първата преференциална оферта от чужбина.

Стана ясно, че е плануван лагер в Анталия с 4 контроли. Ще има най-малко още три инспекции у нас преди подновяването на шампионата.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР