Краси Радков е един от най-обичаните комедийни актьори в България.

...
Краси Радков е един от най-обичаните комедийни актьори в България.
Коментари Харесай

Вижте Краси Радков на младини

Краси Радков е един от най-обичаните комедийни артисти в България. Той е кадърен да разсмее всеки със характерното си възприятие за комизъм. Краси има несравним метод към скечовете, които извършва и постоянно съумява да завоюва публиката, без значение дали играе по сюжет или импровизира.

Неговата кариера стартира още през 1995 година в Драматичния спектакъл във Враца, след което става известен и за телевизионната аудитория, когато  през 2004 година стартира да работи в " Шоуто на Слави ". От този миг Радков се трансформира в един от най-известните артисти у нас. Всички с усмивка си спомняме паметните му персонажи като Гацо Бацов, баба Вуна, Цеко Сифоня, Шишо Бакшишо и доста, доста други.

От повече от две години Краси Радков поддържа личен акаунт в Instagram, в който споделя фотоси и видеа от своята актьорска карира. Там можем да забележим октъси от най-забавните му скечове, фотоси с екипа на предаването, както и фрагменти от персоналния му живот.

Вчера, Радков изненада своите почитатели като показа фотография от своите млади години. Не е ясно на каква тъкмо възраст е артистът на този кадър, само че можем да кажем, че несъмнено е младо момче. Неговите почитатели побързаха да изразят възхищението си в мненията, оприличавайки го на Джони Деп, Ален Делон и други международни секс знаци. Вижте фотографията по-долу и споделете с нас какво мислите за младия Краси Радков!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР