Кралят на попа Майкъл Джексън щеше да навърши 64

...
 Кралят на попа Майкъл Джексън щеше да навърши 64
Коментари Харесай

Децата на Майкъл Джексън отбелязаха рождения му ден

„ Кралят на попа ” Майкъл Джексън щеше да навърши 64 години през вчерашния ден. Един от най-известните артисти в света с изключение на творчеството си остави и доста спекулации към персоналния си живот. Изключителният му гений е причина милиони почитатели да го обожават и до през днешния ден. остави три деца - Принс, най-големият, следван от Парис и Бланкет, в този момент прочут като " Биджи ". Вижте по какъв начин те означиха рождената дата на супер-известния си татко.

 
 Георги Георгиев от БОЕЦ: Вече не могат да ни върнат в съветска орбита! 29 авг 2022 | Днес, 29 август, гражданската организация БОЕЦ инициира обсада на Министерски съвет от  19:00 часа, откакто...               

„ Честит рожден ден на най-великия! “ написа  Принс  Джексън под  поредицата от фотоси, която разгласява в профила си в Instagram.„ Липсваш ми от ден на ден и повече, само че те обичам от ден на ден и повече с всеки минал ден. Благодаря ти за всичко “ приключва обявата най-големия наследник на Майкъл. Сестра му Парис също употребява Instagram, с цел да уважи татко си. Тя избра кадър на блага целувка сред двамата от детството и.

 
               

Най-младият от наследниците на Майкъл Джексън - Бланкет, в този момент прочут като " Биджи " не е необикновен деен в обществените мрежи, само че даде  интервю за предходната година, в което в детайли описа  как  той и неговите братя и сестра не престават наследството на починалия им баща.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР