Кралят на поп музиката си отиде от този свят на

...
Кралят на поп музиката си отиде от този свят на
Коментари Харесай

Няма да повярвате как изглежда днес синът на Майкъл Джексън

Кралят на поп музиката си отиде от този свят на 25 юни 2009 година. Тогава той остави в тъга целия свят, а най-тъжни бяха трите му дребни деца, които Майкъл обожаваше. 

Днес те към този момент са огромни и всеки е поел по пътя си в живота. Джексън има една щерка и двама сина. Най-известна от тях е щерка му Парис, която също е певица.

Двамата синове на Майкъл са Принс I и Принс II. Те постоянно са стоятли надалеч от светлината на прожекторите.

По-големият от братята Принс I разгласява неотдавна в Instagram настоящи фотоси, на които той е със своята другарка. Ние го помнехме като закръглено момче с неугледен тип, само че явно наследникът на Майкъл Джексън е поработил над визията си и през днешния ден е същински млад красавец, написа Woman.bg. 

View this post on Instagram

 Най-добрите цитати на Майкъл Джексън Най-добрите цитати на Майкъл Джексън
Майкъл Джексън е американски артист, създател на песни и танцьор. Наричан Кралят на попа, той е един от най-популярните актьори в света. Пр...

Младежът е плод на любовта сред именития артист и Деби Роу, само че макар че е от артистично семейство, Принс не потегля по пътя на музиката. Голямата му пристрастеност се оказва малкия екран, като преди години следваше кинорежисура, само че по-късно прекрати избора си и записа ръководство на бизнеса.

Когато навършва 20 година, Принс основава продуцентска компания, с която си изкарва хляба и до през днешния ден. Той се показва чудесно и на любовния фронт – при започване на 2021-ва се навършиха тъкмо 4 година от връзката му с Моли Ширман, с която се среща в университета.

View this post on Instagram

View this post on Instagram

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР