Кралското семейство усилено се готви за Коледа. Кейт Мидълтън разполага

...
Кралското семейство усилено се готви за Коледа. Кейт Мидълтън разполага
Коментари Харесай

Първата Коледа на Чарлз и Камила като монарси

Кралското семейство интензивно се готви за Коледа. Кейт Мидълтън разполага единствено с още два дни, с цел да упражни пиесите, които ще извършва на пиано на концерта с коледни песни в Лондон, проведен от самата нея на 15 декември. Кралят и кралицата също са в празнично въодушевление.

Крал Чарлз Трети и кралицата-консорт Камила демонстрираха първата им публична коледна картичка откогато са в ролята на монарси. Както е всекидневно, тя включва фотография на двойката, като определената е направена на 3 септември, безусловно дни преди гибелта на кралица Елизабет.

" Желаем ви щастлива Коледа и Нова година ", гласи пожеланието й. Автор на фотографията пък е фотографът Сам Хюсейн, който улавя фрагмента на Чарлз и Камила по време на спортното събитие Braemar Games в Шотландия.

Официалната картичка ще бъде изпратена до близки другари и родственици на кралската двойка. Такава с различен дизайн и друга фотография пък ще получи всеки гражданин на крал Чарлз, който е изпратил приветствена коледна картичка до Бъкингамския замък, прецизират от Royal Central.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР