Кралският историк Робърт Лейси хвърля повече светлина върху отношенията между

...
Кралският историк Робърт Лейси хвърля повече светлина върху отношенията между
Коментари Харесай

Експерт по четене на устни разкрива какво си казали Кейт и Уилям при неловкия последен ангажимент с Меган и Хари

Кралският историк Робърт Лейси хвърля повече светлина върху връзките сред принц Уилям и принц Хари в новата си книга – „ Войната на братята “ ( “Battle of Brothers”). Биографията не подминава и последното общо събитие на „ фантастичната четворка “ (както още назовават Кейт, Уилям, Меган и Хари) в Деня на Общността на нациите през март.



Още тогава мнозина наблюдаващи означиха хладното държание сред двете кралски двойки в Уестминстърското абатство, които не разговаряха между тях .

 Уилям Кейт Хари Меган Getty

Робърт Лейси прецизира, че след решението на херцога и херцогинята на Съсекс да се отдръпват от отговорностите си, двамата не са били разпределени да влязат в църквата паралелно до останалите висши членове на кралското семейство . Вместо това, още по време на последния си обществен ангажимент като такива, двамата е трябвало да заемат места по реда, който важи за гостите .

Според изказванията Хари е бил смутен от този факт, а Уилям взема решение да бъде взаимен, като пропуща влизането в Уестминстърското абатство дружно с кралицата, с цел да се настани по-рано дружно със брачната половинка си. Въпреки този жест обаче, стратегиите за събитието към този момент са публикувани, а всички са осведомени за смяната в реда, която визира Меган Маркъл и принц Хари.

„ Единственият проблем беше, че 2000 листовки към този момент бяха публикувани измежду абатството, обяснявайки, че Уилям и Кейт ще влязат и ще действат дружно с главната кралска компания - без Хари и Меган въобще да се загатват “, декларира Лейси. „ И по този начин, пренебрегването им беше черно на бяло – и можеше да се види от всички. “

Относно паметния Деня на Общността на нациите тази година Робърт Лейси написа: „ Не би могло да се каже, че двамата кралски братя са положили някакви огромни персонални старания, с цел да осъществят контакт, щом се озоваха настанени близо един до различен. “

Въпреки това се оказва, че репликата на принц Уилям към Кейт Мидълтън, уловена тогава от камерите, няма нищо общо със фамилните връзки. „ Цялото това здрависване е необичайно “, споделя херцогът на Кеймбридж. „ След това ще би трябвало да сложим доста гел за ръце. “

Кралският историк назовава тези думи „ най-дългото обвързвано изречение, което гледащите телевизия специалисти по четене на устни са били способни да схванат “ . Мнението на Уилям е разбираемо поради пандемията, поради която малко по-късно жителите на Англия също трябваше да се изолират вкъщи.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Робърт Лейси, който е и съветник към сериала „ Короната “, твърди, че връзките сред братята към момента са напрегнати. Нещо повече – в случай че скоро не се подобрят, съгласно него това може да остави вечно отпечатък върху монархията.

„ Някои споделят: „ О, няма значение. Ще премине. “ Но не това ще кажат историците след 10 години “, споделя по-рано Лейси. „ Ако това разцепление сред братята не бъде излекувано по някакъв метод, то ще застане паралелно до рецесията с абдикацията (на крал Едуард VIII през 1936 година – бел. ред.) и гибелта на Даяна като една от контузиите, трансформирали монархията. Има време да променим нещата в позитивна посока, само че сега дворецът не работи в тази посока “ , изяснява кралският историк.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР