Кралица Елизабет Втора посреща гости в Сандринган за КоледаДнес около

...
Кралица Елизабет Втора посреща гости в Сандринган за КоледаДнес около
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора посреща гости в Сандринган за Коледа

Кралица Елизабет Втора посреща посетители в Сандринган за Коледа
Днес към 30 от най-близките другари на кралица Елизабет Втора ще дойдат в Сандрингам за Коледа, оповестява в. „ Дейли мейл “. Имението е много малко за кралските стандарти, като главната къща е описвана като „ препълнена “ – което значи, че с цел да се усещат всички посетители и членове на кралското семейство комфортно, се изисква много огромно авансово обмисляне.

През последните години някои от не толкоз „ значимите “ членове на фамилията бяха настанени в крилото за прислугата, а други – откриха заслон в къщи на територията на имението в Норфолк. Затова е разумно да се допусна, че херцозите на Съсекс и Кеймбридж ще бъдат настанени дружно в Анмър хол – къща с 10 спални, в която двете фамилии ще се усещат комфортно. А и по този начин ще се постави завършек на слуховете за напрежение сред Меган и Кейт. Още повече, че двете фамилии прекараха „ страхотна “ Коледа там предходната година.

Но… тази година се оказа, че Меган и Хари ще бъдат настанени с останалите посетители – „ наблъскани като сардини “ в главната къща на имението. Това несъмнено ще сътвори известни неудобства на бременната херцогиня, разясняват осведомени. Но въпреки това етикетът изисква към този момент женените Меган и Хари да са по-близо до кралицата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР