Кралица Елизабет Втора назначи принц Хари за посланик за младежта

...
Кралица Елизабет Втора назначи принц Хари за посланик за младежта
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора възложи на Хари тежка задача

Кралица Елизабет Втора назначи принц Хари за дипломат за младежта на Общността на нациите, заяви Ройтерс.

В тази роля принц Хари ще предизвиква младежите от страните, множеството от които са някогашни колонии на Англия , да се борят с провокациите.
 Преглед на изображението в Twitter
В изказването на Бъкингамския замък се прецизира, че над 60 % от жителите на Общността на нациите - към 2,4 милиарда души, са под 30-годишна възраст.

" Принц Хари ще работи за основаването на връзки сред младежите и младите водачи в Общността на нациите и ще ги предизвиква да употребяват платформите на Общността , с цел да се оправят със обществени, стопански и екологични провокации, пред които е изправено тяхното потомство ", прецизира изказването на Бъкингамския замък .
 Преглед на изображението в Twitter

 Преглед на изображението в Twitter  Преглед на изображението в Twitter

 Преглед на изображението в Twitter

Принц Хари, който е пети по ред за заместничество на престола, усили публичните си изяви и е едно от лицата, които дават нов образ на монархията като съвременна и близка до актуалния живот.
Кралица Елизабет Втора оглавява Общността на нациите, само че има подозрения дали синът ѝ принц Чарлз един ден ще я наследи на тази церемониална служба.

Съобщението за новия пост на принц Хари съответствува с началото на срещата на високо ниво на държавните ръководители от Общността на нациите в Лондон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР