"Кралица Елизабет II взе на прицел световните лидери, които "говорят",

...
"Кралица Елизабет II взе на прицел световните лидери, които "говорят",
Коментари Харесай

Неочаквано! Елизабет II нахока остро всички световни лидери, които правят това!

"Кралица Елизабет II взе на прицел международните водачи, които "говорят ", само че "не вършат " задоволително за изменението на климата, имайки поради тези, които не вземат участие в идната среща на върха COP26 ", заяви Агенция Франс Прес.

Кралица беше чута да прави забележките си по микрофона, до момента в който откриваше Уелската асамблея в Кардиф в четвъртък.

Тя сподели на Елин Джоунс, ръководител на Народното събрание: "Наистина е дразнещо, когато те приказват, само че не вършат нищо ".

Всички погледи са ориентирани към срещата на върха на Организация на обединените нации за климата в Глазгоу, която стартира на 31 октомври, както и към това дали ще участва китайският президент Си Цзинпин.

Кралицата, принцовете Чарлз и Уилям, както и други високопоставени кралски особи ще участват на събитието, прецизира БГНЕС.

Коментарите на Елизабет II идват след обществените изявления тази седмица на нейния наследник - принц Чарлз и на нейния внук - принц Уилям.

Дългогодишният природозащитник Чарлз съобщи пред Военновъздушни сили, че се тормози, че международните водачи "само ще приказват ", вместо да приложат "действия на място ".

В настрана изявление за малкия екран принц Уилям прикани за освен това от "умни приказки " и порица галактическия туризъм: "Нуждаем се от някои от най-големите мозъци и мозъци в света, които да се опитат да поправят тази планета, а не да търсят идващото място, където да отидат да живеят ".

Участниците в срещата ще се опитат да убедят огромните разрастващи се стопански системи да създадат повече за понижаване на въглеродните си излъчвания и да накарат богатия свят да отпусне още милиарди, с цел да помогне на по-бедните страни да се приспособяват към изменението на климата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР