Кралица Елизабет II се появи на конни състезания в неочаквано

...
Кралица Елизабет II се появи на конни състезания в неочаквано
Коментари Харесай

Кралица Елизабет сложи розово червило и отиде на конни надбягвания, чака 11-месечното бебе на Меган и Хари през юни

Кралица Елизабет II се появи на конни надпревари в ненадейно добра форма. Припомняме, че Нейно Величество не участва на откриването на Народното събрание по-рано поради проблеми с напредването. Оттогава тя извършва отговорностите си от местоживеенето си – замъка Уиндзор.

На събитието под надпис Royal Windsor Horse Show 96-годишната владетелка на Англия, която скоро ще навърши 70-годишнина от възкачването на престола, беше в изумително положително въодушевление и сияеше с ослепителна усмивка съвсем от самото начало, означават английските медии.

Тя беше с блестящо червило, слънчеви очила и тъмносиня жилетка. От прозореца на своя Range Rover монархът разговаряше оживено с няколко души, за които се счита, че са публични лица.



Макар да се придвижваше благодарение на бастун, положителната форма, в която се появи кралицата, направи усещане на наблюдаващи и на присъстващи на събитието, които не спираха да я снимат с телефоните си.

Малко по-късно, под аплаузите на натрупалата се по трибуните навалица, която я посрещна на крайници, Елизабет II зае мястото си. Предполага се, че няколко от конете на кралицата вземат участие в събитието, което се организира в частната територия на замъка Уиндзор.

Състезанието Royal Windsor Horse Show е проведено за първи път през 1943 година и от този момент продължава да се организира всяка година и в този момент е единственото шоу в Обединеното кралство, което е хазаин на интернационалните надпревари в три дисциплини.

По време на конното шоу в Уиндзор, което се състоя в дните от четвъртък до неделя предходната седмица, се организира и спектакълът „ Галоп през историята “, в който взеха присъединяване повече от 500 коне и 1000 реализатори. Представлението бе във връзка платинения празник на Елизабет II като кралица на Англия.



Кадър от шоуто, представящо разнообразни исторически интервали

В още по-жизнерадостно въодушевление кралицата се появи във вчерашния ден от конната приказност, на която се появи и Том Круз, който анонсира представянето на Кралската конна артилерия, а Хелън Мирън извърши къс фрагмент на сцената. Актрисата изигра Елизабет I в едноименния филм и Елизабет II в "Кралицата ". Двамата артисти бяха част от звездния състав, поканен особено за конното празненство в чест на 70-годишния празник на Елизабет II като кралица. Пред ITV звездата от „ Топ Гън “ и „ Мисия невъзможна” показа за кралицата, че е „ жена, към която изпитва извънредно удивление “.

"Това, което е постигнала, е историческо. Тя се е срещала с президенти, международни водачи, хора от всички сфери на живота. Не единствено американците, само че и светът познава достолепието, предаността и добротата ѝ - това постоянно съм чувствал по отношение на нея. Тя е минала през история, която е просто изключителна през последните 70 години ", прибавя той.



Наметната със сив шал към раменете, от който блещукаха пришити блестящи камъчета, кралицата се настани в кралската ложа, одобри почетния часовой с присъединяване на армията на Coldstream, полка на RAF и Кралския флот, до момента в който се изпълняваше националният химн.

В един миг Нейно Величество даже бе видяна да си слага нов пласт червило на устните.



Междувременно стана ясно, че принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ще уважат персонално с наличието си юбилея на кралицата. След няколко седмици на подозрения и догатки херцозите на Съсекс публично потвърдиха, че ще дойдат в Лондон през юни с 3-годишния си наследник Арчи и 11-месечната щерка Лилибет.



Дългоочаквана среща на на кралица Елизабет II с нейната правнучка ще се състои, предава OK Magazine. Говорител на двойката сподели: „ Принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс, са щастливи и горди да се причислят този юни, дружно с децата си, в честването на платинения празник на кралицата “.

Не всичко обаче е толкоз просто. Вече е известно, че двойката няма да се появи за фотосесия на балкона на Бъкингамския замък с кралицата и други членове на кралското семейство.

„ След деликатно обсъждане, кралицата реши, че тазгодишната обичайната изява на балкона в четвъртък, 2 юни, ще бъде лимитирана до Нейно Величество и тези членове на кралското семейство, които сега извършват публични публични отговорности от името на кралицата “, се споделя в документа на двореца.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР