Крал Фелипе Шести и кралица Летисия гостуваха в Швеция, където

...
Крал Фелипе Шести и кралица Летисия гостуваха в Швеция, където
Коментари Харесай

Кралица Летисия засия в пълния си блясък за гостуване в Швеция

Крал Фелипе Шести и кралица Летисия гостуваха в Швеция, където бяха посрещнати от крал Карл XVI Густаф и кралица Силвия.

Двудневният им престой в Скокхолм цели „ в допълнение подсилване и разпространение на дългогодишните и доста положителни връзки “ сред двете страни, както и стимулиране на „ съдействието в зеленото възобновяване от пандемията на Covid-19, с акцент върху новаторски и устойчиви решения “.

За нас обаче това бе следващият мотив да се насладим на облеклото на испанската кралица. Летисия дойде в двореца с алена рокля и лента за коса в същия цвят. За да се стопли в студеното време, тя носеше мантия с кожа върху нея – и двете с марка Carolina Herrera.
 Кралица Летисия дойде със жанр в Швеция  Кралица Летисия дойде със жанр в Швеция  Кралица Летисия дойде със жанр в Швеция  Кралица Летисия дойде със жанр в Швеция
По-късно Летисия се появи в цялостния си искра за вечеря в Кралския замък в Стокхолм. Съпругата на Фелипе Шести избра модел от устойчивата сбирка на H&M. Тюлената рокля в тъмносиньо на шведската марка бе и метод да отдаде респект към домакините.

Тиарата Fleur-de-Lis, владеене на испанската кралица Ена, даде възвишен свършек. А ние се радваме, че този път няма маска, която да пречи на визията ѝ!

Елегантна бе тя и на идващия ден, обличайки рокля в пастелен колорит на Pedro del Hierro. Моделът, разчупен с няколко приложения с флорални детайли, беше комбиниран с аксесоари от Magrit в същия цвят - чантичка и обувки на висок ток.
 Испанската кралица Летисия в нежна разкроена рокля  Испанската кралица Летисия в нежна разкроена рокля  Испанската кралица Летисия в нежна разкроена рокля  Испанската кралица Летисия в нежна разкроена рокля
Припомнете си още нейни фешън попадения тук
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР