Краката са част от тялото, която е много важна за всички

...
Краката са част
от тялото, която е много важна за всички
Коментари Харесай

Направете краката си отново меки и нежни само за 2 дни

Краката са част от тялото, която е доста значима за всички ни. За страдание не всеки има изящни, меки и красиви крайници. По доста аргументи можем да получим мазоли, кожата да стане груба и напукана и други сходни. Това кара всяка жена да усеща, че живее в най-лошия си призрачен сън.

Въпреки това, в момента има доста принадлежности за решение на тези проблеми. Независимо от проблемите, с които се сблъскваме, има ефикасен инструмент за всички тях. Днес ще приказваме за средство, което ще направи краката ви извънредно красиви.

Аспиринът е широко известно лекарство по света. Обикновено се употребява за лекуване на главоболие или някои проблеми, свързани с нараснала температура или кръвообращението. Въпреки това, той е доста потребен за доста други неща, като здравето на кожата и естетическата хубост. Това прави лекарството още по-ценно от позиция на здравето.

Наред с другите неща, можем да използваме аспирина за битка с акнето, петната и други проблеми. В допълнение, той е доста ефикасен при премахване на гъбичките на краката и ноктите. Това се дължи на обстоятелството, че понижава техния напредък и понижава усещането за сърбеж, породено от гъбичките.

От друга страна, той има противовъзпалителни и успокояващи свойства, които понижават болката и напрежението. Следователно, мнозина го употребяват като обезболяващо, когато имат болка в тялото или главоболие. Също по този начин той отстранява тъмните петна по кожата. По същия метод, оказва помощ за възстановяване на външния тип на краката, премахвайки мазоли, пукнатини и други

Подобрете външния тип на краката си!

Какво ви би трябвало:

сока на 1 лимонаспирин – 5 таблеткипемза

Подготовка и приложимост:

Стрийте аспирина много добре в хаванче. След като получите прахуляк без бучки, го поставете в отделен съд. Сега го смесете с лимонен сок, до момента в който получите паста. Ако е необходимо, можете да добавите малко вода.

Преди да приложите този крем, би трябвало да измиете добре краката си, с цел да отстраните замърсяванията. След това нанесете тъничък пласт от пастата върху краката си, подчертавайки региона с гъбички или мазоли. Трябва да го оставите за 30 минути, по-късно изплакнете щедро с топла вода.

Сега отстранете мъртвата кожа с пемза. Изплакнете краката още веднъж с топла вода, с цел да отстраните мъртвата кожа и да извършите краката меки. Трябва да повтаряте този развой 2 или 3 пъти седмично, с цел да получите резултати. В допълнение, нанасяйте хидратиращ крем и избягвайте сухота.

Вижте още: Естествено средство за битка с инфекциозните болести

Вече знаете какво трябва да извършите! Пригответе този инструмент допустимо най-скоро. Ще видите как краката ви още веднъж ще станат меки и нежни!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР