КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов. Припомняме, че

...
КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов. Припомняме, че
Коментари Харесай

КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов!

КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов. Припомняме, че в края на април прокуратурата разгласи, че трансферирала сигнала на Николай Бареков и Димитър Байрактаров за първокласния апартамент на Каракачанов по подготвеност към КПКОНПИ.

Предисторията се базира върху журналистическо следствие на журналиста Димитър Байрактаров, което сподели, че с цел да се снабди с първокласното си жилище семейство Каракачанови е трябвало да претърпява с 213 лв. на месец през 2017 година

Каракачанов е заявил приходите на фамилията си през 2018 година, а година по-късно, откакто схваща, че е обект на журналистическо следствие в края на март 2019 година подава коригираща декларация, в която включва приходи на брачната половинка си.

Интересно по какъв начин по този начин КПКОНПИ приема тази декларация в случай, че в закона срокът за корекции е едномесечен и такава декларация е трябвало да се пусне през 2018 година

Дали инспекцията на КПКОНПИ ще откри какъв брой е коствала сватбата на дъщерята на семейство Каракачанови през 2017 година и кой е покрил сметката за нея? При всички случаи обществото и публицистите чакат обществено обявяване на резултатите от тази инспекция. Припомняме, че Каракачанов е единственият от кликата на апартаментгейт, който не подаде оставка и продължава да употребява властта!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР