КозирогТози месец може да почувствате безпокойство, че нещата се развиват

...
КозирогТози месец може да почувствате безпокойство, че нещата се развиват
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец МАЙ

Козирог

Този месец може да почувствате безпокойствие, че нещата се развиват прекомерно бързо. Всичко, което е незабавно и се нуждае първо от вашето внимание - концентрирайте се върху това! Ако смятате, че огромните благоприятни условия са на път да се изплъзнат и нямате шансове, тръгнете след тях! Но не забравяйте, че и вие би трябвало да си починете! Вие заслужавате малко повече време за себе си.

Водолей

Когато се случи погрешно другарство, може да сте склонни да чувствате, че това е по ваша виновност, но евентуално не сте споделили истината си задоволително ясно. Отделете време, с цел да изясните какво имате поради и вземете ограничения, с цел да предотвратите възможни бъдещи недоразумения през май. Не бъдете прекомерно строги към себе си и приемайте грешките като част от живота. Издайте си декрет да не приемате нищо прекомерно съществено!

Риби

Ако смятате, че сте пропуснали огромна опция, която сте чакали, не се плашете! Докато няма дефинитивни решения, вашият късмет ще се появи още веднъж. Можете да се възстановите от всичко и даже може да получите още по - огромни благоприятни условия от това, което сте пропуснали. В океана в никакъв случай не свършва рибата и можете да я хванете когато и да е!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР