Който лъже, той краде, казва народът! Няма по-известен политически девиз

...
Който лъже, той краде, казва народът! Няма по-известен политически девиз
Коментари Харесай

БСП тотално изнагляха, присвоиха слоган на Обама. Вигенин изрева: Модифициран е!

Който лъже, той краде, споделя народът! Няма по-известен политически лозунг за акция от: Yes, we can на Барак Обама. „ Този факт е знаменит ”, както пишеше класичката, тъй че няма никакво опрощение за откритата кражба на Българска социалистическа партия, твърди.
„ Да! Можем ” е слоганът за изборите на 2 април 2023 година на алените, с който те интензивно заливат обществените мрежи през последните дни.

Неотдавна Върховният съд постанови, че Нинова няма за какво да се наскърбява от прозвището „ Госпожа Лъжа ”, лепнато й от водача на парламентарната група на ГЕРБ в последните няколко Народното събрание Десислава Атанасова. Причината е, че Корнелия в действителност е излъгала по съответни аргументи: покупко-продажбите й за скандалната приватизация на Техноимпекс по времето на синьото държавно управление на Костов в никакъв случай не са проверявани от прокуратурата и тя в никакъв случай не й е издавала индулгенция за чистотата им.
Даже в противен случай, компанията й е наказана на 3 инстанции за неизпълнените си финансови и други задължения към страната по същата тази приватизация за „ жълти стотинки ”, освен това до момента в който Нинова е зам.-министър на стопанската система на уличения с съответни многомилионни суми в офшорки по Акта Магнитски Р.Овч. в държавното управление на Тройната коалиция.
Но дано да се върнем на тематиката с присвояването:
Поискаха коментар по тематиката за кражбата на девиза на Барак Обама от акцията на Българска социалистическа партия към заместник-председателя на Партията Кристиан Вигенин, който държи интернационалната активност и който без друго бере срама да се явява на сбирките на европейските социалисти, вместо Нинова, която страни от тях, тъй като от дълго време е не запомнила да заплаща членския импорт на алените за позор на 131-годишната им организация у нас.
Публикуваме буквално коментара на Вигенин:
„ Е, чак пък кражба… от този момент насам най-малко 5-6 акции в Европа са се правили с този слоган, а при нас е модифициран ”.

Не, че има особена потребност да се репликира дали има каквато и да било трансформация на Да! Можем, чийто изцяло пряк превод е: „ Да, ние можем ”, т.е. 100% същият е девизът на Българска социалистическа партия за изборите на 2 април, какъвто е бил на акцията на Обама.
И няма никаква трансформация. Като правист Нинова би трябвало да знае, че кражбата на интелектуална благосъстоятелност, като всяка друга, се преследва от закона. И е тежко политическо самопризнание. Лека трансформация: Да! Можем ➡ Да! Крадем!
Досега е прочут единствено един добър, освен това в действителност модифициран слоган, основан на девиза от акцията на Обама, която се учи в учебниците по пиар и реклама, освен политически, само че и чисто маркетингови, като феномен.
Става дума за вариацията на известното изречение, която направи куриерската компания TNT като сътрудник на фестивала в Кан. На френски език названието на града на Ривиерата, което е в превод значи „ тръстиките ”, се изписва като Cannes, само че се чете като британското can от популярната фраза на Обама. По този път, свързвайки двете класики, маркетинговите спецове на TNT основават гениалната си рекламна фраза – същинска, не подправена като на Българска социалистическа партия трансформация, само и единствено популяризирана в границите на фестивала. Тя гласи: Yes, we Cannes!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР