Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте! В различни

...
Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!
В различни
Коментари Харесай

Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!

Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!

В разнообразни страни съществуват разнообразни вярвания за цвета на сватбената рокля. Така да вземем за пример, във Франция имало разбиране, че една младоженка в пурпурна сватбена рокля ще откри брачен партньор, който да я обича през целия й живот.

Ирландските девойки се женят извънредно в зелени сватбени рокли, смятайки този цвят за благополучен. В Русия преобладаващите цветове за сватбена рокля са алено или оранжево.

А макар че съгласно античните вярвания цвета на роклята би трябвало да бъде бял, олицетворяващ непорочността а “Момичето на възраст за женене ” би трябвало да бъде такова, за сватбената си рокля доста девойки избират аления цвят и неговите нюанси.

Изборът на сватбена рокля сигурно е едно от най-важните решения в живота на всяка жена. Вашият избор може да опише доста за вашия темперамент.

Рокля номер 1

Вие се стремите към вътрешна естетика. Вие обичате да сте сами със себе си и да анализирате всичко, което ви заобикаля.

Рокля номер 2

Не вярвате в чудеса. Живеете в действителния свят. Харесвате сериозното държание у хората.

Рокля номер 3

Вие оценявате добротата и честността. Знаете по какъв начин да пазите секрети. Привлича ви тайнственото и загадъчното. Искате да научавате нови неща и да посещавате нови места. Вашият сътрудник в никакъв случай няма да скучае с вас!

Рокля номер 4

Не сте доста доверчиви. Най-близките ви другари знаят чудесно, че вашето доверие просто би трябвало да бъде извоювано. Вие ще бъдете вярна брачна половинка и строга майка.

Рокля номер 5

Имате доста положително въображение. Вие обожавате приключенията и в никакъв случай не отказвате да опитате нещо ново. Вие сте буйна жена!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР