“Кой ти даде право да го правиш, дяволско изчадие?, заяви

...
“Кой ти даде право да го правиш, дяволско изчадие?, заяви
Коментари Харесай

Ще получи ли убиеца на Евгения доживотен затвор? Присъдата става ...

“Кой ти даде право да го правиш, дяволско изчадие? ”, съобщи пред съда майката на Евгения - Капка. 

 

В последната си дума пред съда бащата на Орлин - Пламен, изиска да бъде оневинен. Синът му съобщи, че в никакъв случай не е желал нищо от това да се случи, предават от БНР.

Адвокатите на Орлин и татко му обявиха, че няма доказателства, че Евгения е убита съзнателно и не престават да поддържат версията си, че става дума за случай. В предишното съвещание за първи път Орлин Владимиров приказва за убийството и точно тогава съобщи, че случилото се случай, а закононарушението прикрил, с цел да не види синът му тялото на майка си.

 

Прокуратурата обаче показва, че поредност от косвени доказателства демонстрират, че убийството е било планувано с дейното присъединяване на бащата на Владимиров. 

Според обвиняването главният претекст н Орлин Владимиров да убие жена си е ревнивост, отрицателно отношение към изневярата и боязън, че в случай че Евгения го напусне, ще вземе сина му и ще би трябвало да разделят взаимно имущество.

 

За две доживотни присъди без подмяна пледираха майката и бащата на Евгения и техният процесуален представител.

Само за доживотна присъда, т.е. с опция в миналото да излезе на независимост, изиска прокурор Иван Кучев за Орлин Владимиров, а за татко му - затвор сред 15 и 20 години.

Присъда от 20 години затвор за бащата и доживотна с опция за подмяна изиска от съда процесуалният представител на невръстното дете на убитата на жена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР