Кой носи отговорност сега? След два месеца си отиваме и

...
Кой носи отговорност сега? След два месеца си отиваме и
Коментари Харесай

Любен Дилов: Това е единственият български парламент, който няма обща снимкa

 " Кой носи отговорност в този момент? След два месеца си отиваме и да се оправят “, риторично попита в предаването " Опорни хора " по Любен Дилов-син, депутат от ГЕРБ-СДС в 45-тото Народно заседание, във връзка новото служебно държавно управление. Би трябвало президентът Радев да влезе малко в ролята си на народен стожер, да се концентрира и кабинетът да свърши това, за което е определен – да направи избори “.

Любен Дилов акцентира, че гледа обстоятелствата. " Президентът е кандидат-президент и от година се държи тъкмо по този начин. В този смисъл той към този момент е страна в политическия живот. Много ясна, политизирана страна. В разследване на което: " умните се наумуваха, а Българска социалистическа партия получи, като трета политическа мощ, кабинет. Защото, да си кажем почтено, е доминиран от хора на Българска социалистическа партия. Как по този начин се случи – не знам. При толкоз пристрастености и патетични приказки от трибуната на Народното събрание, внезапно третите си направиха кабинет дружно със своя президент. Това може би е добра поука за първите и вторите да се замислят ".

" Не мисля, само че даже да има такава възможност, тя не е страшна “, сподели Дилов и изясни за какво. "  Каквито и съмнения да имаме в мъдростта на българския народ, той като суверен до момента се е проявявал извънредно рационално. Всичките избори са представлявали задача пред политическия хайлайф. Веднага се демонстрира, тоя може ли да се оправя или не. Така беше с Иван Костов, по този начин беше с царя, с първия кабинет на. Така беше и с 45-тото Народно заседание.

Т.е. народът, суверенът, сподели: към здравната и икономическата рецесия, ето в този момент една хубава политическа рецесия, да ви забележим какъв брой струвате. И то се видя какъв брой костват. Това е рекордно къс парламент. Това е единственият български парламент, който няма обща фотография. Ако някой реши да направи материал за българските национални събрания, 45-тото Народно събрание няма обща фотография на депутатите пред популярния надпис " Съединението прави силата “, сподели Любен Дилов.

Кампанията беше толкоз къса, в необикновени условия поради пандемията, както и на индивид, като " ИТН ", на другите участници не им се искаше да свършат изборите и те ги продължиха. Те отхвърлиха да създадат кабинет, за което са пратени ", добави Любен Дилов – наследник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР