Кой не е преживявал период на суша в секса? На

...
Кой не е преживявал период на суша в секса? На
Коментари Харесай

Симптомите, че не получавате достатъчно секс! Промените в настроението са сигурен признак

Кой не е преживявал интервал на суша в секса? На някои им се случва, даже и когато си имат сътрудник или са женени. И в случай че си мислите, че единствено мъжете изпадат в обезверена потребност от секс, несъмнено грешите. Това се случва и с дамите. Дори и да не желаете да го признаете, случват се някои промени, когато сексът е непълен. Ето някои от сигурните признаци.

Винаги сте в неприятно въодушевление
Раздразнителни сте – като че ли всичко в близост е против вас, ядосвате се прекомерно елементарно. Чувствате, че не можете да намерите метод да се измъкнете от отчаянието си. Липсата на секс постоянно предизвиква промени в настроението.

Улавяте се, че постоянно си мислите за секс
Продължавате да имате полови мечти и описът им се усилва, без те да се осъществят. Все по-често се случва да бъдете привлечени полово от някого. Лек флирт с добре изглеждащ сътрудник или другар, който се приближава за прегръдка, могат да накарат коленете ви да омекнат.

Малкият пакет с презервативи към момента лежи в чекмеджето
Купили сте го, тъй като желаете да бъдете готови, просто за всеки случай. Но тогава даже не сте осъзнавали по кое време пакетът се е преместил от портфейла в чекмеджето и си е останал там все по този начин непокътнат.

Когато въпреки всичко се случи, боли
Сексът след дълъг интервал на суша, може да аргументи дискомфорт. Подобно на мускулната тресчица, продължителната липса на тренировки в леглото може да докара до болежка в мускулите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР