Кой краде повече от пътищата - БСП или ГЕРБ? Такъв

...
Кой краде повече от пътищата - БСП или ГЕРБ? Такъв
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП в задочен спор кой краде повече от пътища

Кой краде повече от пътищата - Българска социалистическа партия или ГЕРБ? Такъв неприсъствен спор разиграха във вторник представители на двете политически сили, без да жалят предизборна реторика.

Топката беше подадена от Българска социалистическа партия. На нарочна конференция заместник-председателят на групата на левицата Георги Свиленски съобщи: " Да, асфалт не се яде, само че асфалт се краде, господин Борисов. И това, че асфалт се краде, го потвърждават положението на българските пътища, които ги вършиме. "

Социалистите упрекват ръководещите, че им отхвърлят достъп до документите за ремонта и построяването на 46 пътни сектора.

Последва съвсем незабавна реакция от заместник-министърът на районното развиване Николай Нанков, който допреди година оглавяваше ММРБ. Той дефинира изявлението на Свиленски като " цялостни неистини ", " операция " и " измислица ". Обясни, че цялостен месец в пътната организация чакали представителите на Българска социалистическа партия да дойдат и да се срещнат с документите, само че никой не се явил. Отговори му и с перефразиране на стихчето на Петко Славейков, като Пенчо стана Георги. " Георги бре чети, Георги не чете, Георги работи, Георги отново не ще. Георги да пристигна да чете и да открие пропуските ", подкани го Нанков.

Спорът за качеството за пътищата
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР