Кой каквото правил - кака се ожени. Според родната фразеология

...
Кой каквото правил - кака се ожени. Според родната фразеология
Коментари Харесай

Седмицата: Кака се ожени, Бате се омъжи…

Кой каквото правил - кака се ожени. Според родната словосъчетание – всичко е завършило. Да, бе, да! Което пък съгласно родната граматика е отричане с двойно удостоверение. Ей това е част от политическата обстановка на отминалата следизборно-балотажна седмица, тъкмо преди седмицата на различен избор – на съмнение в Народното събрание против (не)правителството.

Ситуацията е напълно „ сватбарска “. Кака Корнелия Нинова отново е в позата на ощипана мома, съгласно нея – на съпротива. Този път „ женена “ за „ Възраждане “-то на Костадин и за „ Има(ло) подобен народ “ на Слави, с цел да се прави, че отново бута властта на ГЕРБ(ББ), която (по документи) е на „ Продължаваме (не)промяната “. ББ – Бате Бойко Борисов, продължава пък да е омъжен за „ сглобката “, като не стопира да я човърка – сиреч да я разглобява.

И по този начин „ сватбата “ се задава като напълно „ отворена връзка “ – всеки се… с всеки с ангажимента на никой да не му проличава, че е с някой, та най-после кярът да е за всякой. Ето по какъв начин!

Възможно ли е „ сглобката “ да се разпадне, че и по кое време тъкмо, се трансформира в най-важния вътрешнополитически въпрос незабавно откакто всички „ победиха “ на локалните избори. Хич дори не е допустимо, откакто Кака единствено се прави, че я бута извън с новите си „ братовчеди “, а Бате си играе, че сякаш я бута от вътрешната страна.

Съвсем ясно е, че ГЕРБ-СДС могат на мига да си приключат (не)брака – взаимното (не)съжителство в изпълнителната власт с ПП-ДБ. Т.е. „ сглобката “ да стане „ разглобка “. Само че отговорът на „ по кое време тъкмо “ сега е музициран като „ някогааа, само че не сегааа “. Независимо от това, че партийната сглобка, пардон – колекция, на ГЕРБ публично показва, че прави оценка ръководството на Политическа партия „ като незадоволително “ – сиреч, писа му „ междинен 3 “, но в действителност да се брои за „ слаб 2 “. Което съгласно нашенската политпартийност значи Политическа партия да се считат за осъдени в ъгъла, а ГЕРБ да се считат за тяхна съпротива. Всъщност за (полу)опозиция, до момента в който Политическа партия сами се санкционират вечно. Като и боят с пръчки от страна на ГЕРБ, и самобичуването от страна на Политическа партия напълно скоро следва – с (не)приемането на бюджета.

Преди това обаче следва тия дни „ вотът на съмнение “ против кабинета „ Денков без Габриел “, който сякаш би трябвало да налее масло в огъня, само че в действителност единствено ще поддържа огъня посредством „ сближение на сглобката “. Понеже не е „ политическа загадка “, че сходно упражнение и то единствено месец след предходното неуспяло „ съмнение “, просто се бетонира властта откъм външни опозиционни похищения.

Така де, в случай че Кака напълно очевидно се ожени с който й падне посредством този отново избор на съмнение, то Бате си пази „ жениха “ са лична, вътрешно(не)коалиционна приложимост – за личната си вътрешнопартийна приложимост по завръщането на ГЕРБ като основен бетоновоз на страната. Та по тази причина ББ не се е омъжил за Политическа партия, а се е (не)омъжил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР