Кой имаше интерес от насаждането на напрежение? В никакъв случай

...
Кой имаше интерес от насаждането на напрежение? В никакъв случай
Коментари Харесай

Цончо и Костадин се размечатаха да викат американския посланик за обяснения в НС

" Кой имаше интерес от насаждането на напрежение? В никакъв случай не сме ние. Защо постоянно всичко би трябвало да се случва с напън ", недоумява Костадинов. В плитък откъм наличие, само че богат на агитация коментар на събитията от предходната седмица, когато самият той бе под карантина, водачът на " Възраждане " се пита за какво би трябвало да има митинги, като може да се работи на правилото, на който работят всички одобрени демокрации.

За контрактуваната при премиера Петков експертна група, Костадинов чака лицата в нея да бъдат задоволително уважавани имена в специалностите си и да се излезе с общо консолидирано решение в полза на българските жители. Никой няма интерес от повече митинги. До края на деня от " Възраждане "  очакват писмо от здравния министър Асена Сербезова за състава на работната група. Координацията на групата е възложена на проф. Радка Аргирова, а срокът за работа е до 2 февруари.

За страдание решението още веднъж ще бъде политическо, чака Костадинов.

Костадинов даде оценка на първия месец на държавното управление - обединението не е постоянна, ръководството е безидейно и доста хетерогенно. За страдание нещата отиват към предварителни парламентарни избори, чака Костадинов.

" На фона на всички проблеми не знам дали едни предварителни избори биха били потребни за страната, само че новото ръководство е безидейно. Нима главният приоритет на страната би трябвало да е имунизацията? В последните години за жалост България се ръководи не от Министерски съвет, а от марионетен съвет ", безапелационен бе Костадинов.

От Политическа партия " Възраждане " желаят да получат официално пояснение или опрощение от американски дипломат у нас за какво американски депутати да заплашват България със наказания. Затова и считат да извикат представителят на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа в Народното събрание.

Костадин Костадинов още веднъж засегна делото, формирано против " Възраждане " по отношение на партийната дотация на партията. Той посочи, че ПП  " Възраждане " е най-проверяваната политическа организации в България в последните 4 години. Когато прокуратурата е почнала досъдебното произвеждане против " Възраждане " за партийната дотация на организацията, новината била отразена от всички национални медии, подсети Костадинов, който недоумява за какво в този момент, когато са спечелили дело, никой не ги отразява.

По думите му година и половина по-късно след разпитани стотици очевидци и всички, които взели участие във финансови връзки с партията, задачата била - да се държи " Възраждане " напрегнат. Ако по същия метод били обсъждани дотациите и одитирани партиите, те едва ли биха били толкоз изрядни колкото " Възраждане ", убеден е Костадин Костадинов.

Според него ДАНС и до момента продължава да създава и да следи " Възраждане ", а повода е, че  " Възраждане " са опасност за статуквото в страната.

Замът му в партията, индивидът с " богат " политически опит и безпаричен речник - Цончо Ганев, пък недоумява (за кой ли път?!) за какво външният министър не е извикал американския дипломат поради думите на американски сенатори, които си разрешат да заплашват България със наказания. Ганев се надява държавното управление да не се огъне и да не направи неща, които да накърнят националните ползи на страната. Ако държавното управление не се осмели да извика американския дипломат в България, тогава депутатите от " Възраждане " щели да го извикат от трибуната на Народното събрание.

Базите на Съединени американски щати да бъдат по този начин положителни да се изнесат от територията на България. Правителството да наложи реципрочни наказания към Съединени американски щати, настоя още той и добави, че държавното управление би трябвало да реагира с чест и достолепие по тематиката.

Цончо Ганев коменитра и визитата на премиера Кирил Петков в Скопие. Ганев се надява Петков " да не продава паметта и достолепието на българските предшественици " по време на визитата си в Република Северна Македония.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР