Кой е очаквал, че комунизмът ще се завърне от Запад,

...
Кой е очаквал, че комунизмът ще се завърне от Запад,
Коментари Харесай

„Пътят към Армагедон“ – книгата срещу джендър-идеологията ще бъде представена в Бургас

Кой е очаквал, че комунизмът ще се завърне от Запад, облечен в облеклата на джендър-либерализма, споделя създателят й Александър Урумов

Преди пет години България се размина на косъм от утвърждението на така наречен „ Истанбулска спогодба “. Тя беше разпратена до всички министерства за незабавно координиране. И може би тихомълком щеше да мине, само че тогавашният шеф на пресцентъра на Министерството на защитата – писателят Александър Урумов – пръв би паника и срещна с документа вицепремиера Александър Каракачанов.

На 3 януари 2018 г, на инфарктно съвещание на Министерски съвет, против конвенцията се оповестиха още 8 министри. И вместо тихичко да се промъкне, „ Истанбулската спогодба “ стана най-коментираната тематика в страната.

Александър Урумов си навлече гнева на десетки НПО-та, част от които финансирани от най-големия „ човеколюбец “ на планетата. Атаките и доносите бяха толкоз кални, че Урумов подава оставката си, само че Александър Каракачанов не я одобри.

През март същата година държавното управление отдръпна ИК от Народното събрание, а в края на юли с 8 против 4 гласа Конституционният съд разгласи основни текстове от нея за несъвместими с Конституцията на Република България.

Спечелена бе една борба, само че не и войната. Миналата година Европейският парламент одобри резолюции за неотложно приемане на ИК в страните-членки на Европейски Съюз. Страната ни продължава да е подложена на невиждан напън.

Но и отпорът продължава. Наскоро излезе от щемпел „ Пътят към Армагедон “ - първата книга от трилогията на Александър Урумов. Това е огромен взор върху генезиса и технологията на джендър идеологията, дружно с тревожните въпроси, които тя провокира.

Историческият български принос против чудовищната по своя план Истанбулска спогодба, дехуманизирането на Европа, глобалистката офанзива против християнството и против националната страна, борбата за мозъците и душите на хората през днешния ден - това са част от проблемите, които са детайлно прегледани в “Бутон в мозъка - от Едемската градина до Истанбулската спогодба ”.

Този първи том слага въпроса за софтуерния надзор - кой, за какво и по какъв начин желае да подчини мозъците на хората, „ възпитавайки “ ги в “новото обикновено ”, което нито е ново, нито е обикновено.

Джендър-идеологията като опит за дълбочинно преформатиране на човешката персона и като най-страшната опасност за човечеството на XXI век - всичко това читателят може да откри в книгата, която създателят дефинира като книга увещание и предизвестие.

Книга, в която най-важното е битката на полезностите, на положително и зло през древен и философски до актуален информационно-технологичен проект.

Прочитът на книгата дава отговор на въпросът е за джендър-идеологията като невиждана офанзива против фундамента на човешката цивилизация, за похищението най-много към  душите на децата и за какво желае да унищожи националните страни в Европа и света.

Още с появяването си книгата провокира казус - рекламните й пана в столичното метро бяха демонстративно свалени, макар изрядните контракти.

Самият Александър Урумов назовава своята работа апостолска. За по-малко от 10 дни той показа книгата си във Варна, Русе, Пловдив, Пазарджик. Участва и в интернационалната конференция „ Европейски измерения на джендър политиките “, която се организира в София.

В понеделник, 3 април, от 18 часа, в обновената библиотека „ П.К. Яворов “ в на ул. „ Св. Св. Кирил и `Методий “, Александър Урумов ще показа своята книга „ Пътят към Армагедон “ и пред локалната аудитория. Всеки, който се вълнува от тази толкоз значима тематика,  е добре пристигнал. Тук ще може да се купи и образец от книгата с подпис. Авторът дава обещание, че срещата ще бъде забавна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР