Кой да предположи, че в планината на минусови температури ще

...
Кой да предположи, че в планината на минусови температури ще
Коментари Харесай

Лидия и Наско Колев - опасно близки в Пампорово! Феновете на певеца го обявиха за безпринципен

Кой да допусна, че в планината на минусови температури ще е най-горещо? Така се обрисува да е тази зима! Именно от родните ни курорти (и то в частност Пампорово) се раждат новите звездни вести.

Този път забърканите са Лидия и Атанас Колев, които се оказаха съмнително близки и по пистите на Пампорово, и в заведенията край тях:

Виж още: Скритите българи в Холивуд: Ето кои са най-успешните наши гримьори, каскадьори и още!

И двамата качиха фотоси в профилите си, на които прави усещане, че са в едно и също заведение, а евентуално и на една и съща маса. " Лидия хубава фотография ти е направила ", отбелязва фенка на Наско Колев. " Тя дали е чела Хари Потър ", пита друга, а трета отбелязва, че преди е пеел " по какъв начин не понасяш тия " с идентични носове, скули, вежди и коси ", а в този момент излизаш с най-тунингованата ".

И в действителност - напълно неотдавна Атанас Колев обществено се възмути от колежката на Лидия Данна, поради провокативните фотоси. 

Иначе Наско Колев качи на стори и фотография, на която се виждат тънки женски крайници:

Виж още: Емилия изкопира бременната Cardi B! Феновете не ѝ простиха гафа 

Лидия единствено е ришернала сторито, на което той я е снимал по какъв начин пада със сноуборда, а под фотографията от въпросното заведение няма рецензии като тези при фотото на Наско.

Изображение: https://www.instagram.com/atanaskolev_official/
https://www.instagram.com/lidia_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР