Коварното августовско море взе четири жертви за по-малко от денонощие

...
Коварното августовско море взе четири жертви за по-малко от денонощие
Коментари Харесай

4 жертви за денонощие взе коварното августовско море

Коварното августовско море взе четири жертви за по-малко от денонощие по Южното Черноморие, сигнализират от полицията. И прецизират, че множеството произшествия са свързани с несъобразяване с условията на спасителите да не се влиза във водата при червен байрак.

Около 7,52 ч. на 25 август, на плажа пред хотел ”Вянд ” в Слънчев бряг, до пост 6, в тежко положение от морето е изваден 54- годишен румънски екскурзиант, който макар оказаната му здравна помощ умрял.

В 05.00 през днешния ден в районното полицейско ръководство Несебър е получено известие за това, че на кея на северна крайбрежна алея, против цирк “Балкански ”, от морето е изваден удавен мъж, български жител на 29 година

Около 10.30 ч. през днешния ден, на плаж " Юг " в Китен, в региона на избавителен пост 2 от морето е извадена към 60-годишна удавена жена с неустановена все още идентичност.

Три минути по-късно на Северния плаж в Слънчев бряг, до избавителен пост 13 от морето е изваден удавен съветски жител.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас приканва за по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море. Това важи изключително за деца и при влизане в морето с надуваеми съоръжения/, съобщи представителят на полицията Цветелина Рандева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР