Костен мозък и три зъба трябва да бъдат извадени от

...
Костен мозък и три зъба трябва да бъдат извадени от
Коментари Харесай

Турските медии съобщиха: Вадят три зъба от Наим Сюлейманоглу

Костен мозък и три зъба би трябвало да бъдат извадени от тялото на трикратния олимпийски и седемкратен международен първенец по повдигане на тежести Наим Сюлейманоглу, оповестяват турски медии, представени от Флагман.бг.

Есхумацията на някогашния спортист се постанова, с цел да се създадат нужните проби за доказване на бащинство на щерка му от Япония с името Наоми Секаи Мори, която води дело за завещание.

Това пишело в правосъдната заповед, като изваждането на тялото на именития щангист, сложил 46 международни върха е планувано за 10 часа на 4 юли, за което Флагман.Бг осведоми преди дни.

Сюлейманоглу умря на 50-годишна възраст откакто получи мозъчен кръвоизлив след трансплантация на черен дроб на 18 ноември 2017-та.

Има три дъщери -  Есин, Сезин и Нилай. Първите две са приети от Наим през 2001 година и публично вписани като негови потомки. Същото се случва и с третата дъщеря, която е родена и израства в Анкара.

В столицата на Турция през 1991 година се ражда и Наоми Мори. Майката е японска журналистка, срещнала се с Наим на Олимпийските игри в Сеул през 1988-ма, когато джобния Херкулес победи с първата си купа.

От искащата да потвърди, че е дъщеря на Наим Сюлейманоглу, Наоми Мори също е взет материал за ДНК-тест.

Големият първенец в никакъв случай не е крил, че има още едно дете, само че е изгубил всякаква връзка с него, откакто майката го води още като бебе в Япония и от този момент не са се виждали.

Първородната щерка на Наим беше потърсена и открита по негова повеля от болничното легло малко преди да почине в елитна клиника в Истанбул.

Сюлейманоглу държал и Наоми да бъде вписана като негова наследница.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР