Косовският министър на отбраната Арменд Мехай от името на своето

...
Косовският министър на отбраната Арменд Мехай от името на своето
Коментари Харесай

Косово иска постоянна военна база на САЩ в страната

Косовският министър на защитата Арменд Мехай от името на своето държавно управление предложи на да основат непрекъсната военна база на територията на.

Според косовското министерство на защитата Мехай, който е на публично посещаване в Съединени американски щати, е направил предлагането на заместител -министъра на министерството на защитата на Съединени американски щати Колин Кал по време на срещата им в.

Косовският министър споделил на среща с върховен чиновник на защитата на Съединени американски щати, че основаването на такава база " би асъдействало доста за мира и районната непоклатимост на Балканите ".
 Скендер Хисени: Борел не може да се държи като пълководец на косовската полиция или като прокурор Скендер Хисени: Борел не може да се държи като пълководец на косовската полиция или като прокурор
Бившият основен договарящ от страна на Косово в разговора със Сърбия Скендер Хисени дефинира като безсмислени изявленията на висшия п...

„ Заместник-министър Кал удостовери поддръжката на Съединени американски щати за евроатлантическата интеграция на Косово “, наблягайки, че “ визията на американския президент Джо Байдън за интеграцията на Западните Балкани в Европейски Съюз остава част от предпочитаната му стратегия ”, се споделя в изказването.

Той също по този начин похвалил партньорството в първата миротворческа задача на Косовските сили за сигурност (КСС) в Кувейт, както и присъединяване на КСС във военните учения на американски и съюзнически сили „ Дифендър-Юръп `21 “.

„ Заместник-министърът Кал акцентира, че поддръжката за създаване на потенциал на КСС ще бъде непрекъсната, а също по този начин позитивно оцени подготовката за идващите миротворчески задачи, което в допълнение ускорява ролята на Република Косово като фактор на мира и световната сигурност “, гласи още изказването

Косово, в съдействие с американската войска, изпрати контингент от своите сили за сигурност в Кувейт през март тази година, първата им задача в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР