Кошмарите за Григор Димитров на корта нямат край. Най-добрия български

...
Кошмарите за Григор Димитров на корта нямат край. Най-добрия български
Коментари Харесай

Кошмарите за Гришо нямат край, приключи рано и в Монреал

Кошмарите за Григор Димитров на корта нямат край. Най-добрия български тенисист е в ужасна рецесия в последно време, а в този момент загуби и от швейцареца Стан Вавринка с 4:6, 4:6, отпадайки още в първия кръг на шампионата от сериите “Мастърс ” 1000 в канадския град Монреал, написа Блиц.

Това бе десета среща сред двамата тенисисти, като швейцарецът записа шести триумф и четвърти следващ над Гришо. Предните три победи на Вавринка бяха в шампионати от Големия шлем - “Уимбълдън ” (2018), US Open (2018) и “Ролан Гарос ” (2019).

На 1/16-финала Вавринка ще срещне руснака Карен Хачанов.

ПЪРВИ СЕТ
Гришо записа страховит старт на първия сет, печелейки подаването си на нула след мощни сервиси. Вавринка навакса закъснение от 0:30 и въпреки всичко завоюва подаването си, с цел да изравни за 1:1. Следващият трети гейм се оказа и основен за спечелването на първата част. Той продължи близо 12 минути. Гришо поведе с 40:15, само че противникът му съумя да докара нещата до тъждество. Димитров избави 4 точки за пробив, само че направи и 4 двойни неточности и бе продънен от швейцареца. След това двамата печелеха подаванията си, а при 5:3 гейма Вавринка имаше три сетбола при 40:0, само че българинът съумя да обърне нещата и да понижи до 4:5. Швейцарецът обаче не позволи пробив и след праволинеен сервис завоюва частта с 6:4.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР